Opnieuw winst van 10K op Always Hot Cubes!

19.02.2020

Voor een eenvoudige dice game is Always Hot Cubes opvallend populair bij de liefhebbers van het genre. Er waren eerder al grote winsten op deze game van spelprovider Greentube. Nu is Marko21 er weer met opnieuw een winst die zeker jouw interesse zal opwekken!

Always Hot Cubes

Het is ongeveer drie weken geleden dat Marko21 voor het laatst toesloeg op Always Hot Cubes. De naam van deze dice game kwam dit jaar al meermaals voor in onze artikelen over grote winst, dus het concept ervan zou inmiddels vertrouwd moeten zijn. Neem 3 rollen van 3 symbolen, combineer ze met de vertrouwde dobbelstenen, gooi er een breed scala aan inzetten tegenaan zodat alle spelers aan hun trekken komen en voeg er een vleugje van 5 winnende lijnen aan toe. En nu maar spinnen om te winnen!

Hete winsten

Een andere naam die dit jaar vaak opduikt in wereld van dice games op goldenpalace.be is die van Marko21. Als een van onze meest succesvolle spelers tot dusver dit jaar beleefde hij op dinsdag 18 februari opnieuw een geluksdag. Hij sloot zijn favoriete spel immers af met een nettowinst van €10.250. Dat is opnieuw een winst van 5 cijfers bovenop zijn toch al indrukwekkende Always Hot Cubes-record.

Wie wordt de volgende?

Het is geen toeval dat onze dice games op goldenpalace.be zo populair zijn. Kijk maar eens naar ons aanbod: we hebben het allemaal, van populaire klassieke strategische dice games zoals Infinity Dice van spelprovider Airdice tot de nieuwste dice-versies van populaire slotgames van Greentube. Er is voor elk wat wils bij goldenpalace.be, wacht dus niet langer om het zelf uit te proberen en wordt onze volgende grote winnaar!

Klik het spelicoon om te spelen!


Archieven en ander nieuws