Paris Saint-Germain - Manchester United (Champions League 2020)

20.10.2020

De groepsfasen van het Champions League-seizoen 2020/2021 gaan van start. Er staan op de eerste speeldag al enkele boeiende wedstrijden op het programma! Op goldenpalace.be kan je genieten van een uitzonderlijk aanbod op al deze wedstrijden.

Hier zoomen we in op een wedstrijd die een absolute clash der titanen is: Paris Saint-Germain - Manchester United. Ontdek jij de beste odds voor een grootste winst?

Paris Saint-Germain moest het in de Champions League-finale van vorig seizoen afleggen tegen de dodelijke Duitse efficiëntie van Bayern München, maar hun finaleplaats hadden de Parijzenaars zeker niet gestolen. Ze kwamen dicht in de buurt en zullen opnieuw op zoek gaan naar de eindwinst. Manchester United heeft de afgelopen jaren een terugval gekend, maar toch is er altijd dat gevoel gebleven dat de ploeg uit het niets kan terugslaan...

Zowel Paris Saint-Germain als ManU hebben elk een wedstrijd gewonnen in hun twee meest recente ontmoetingen. Beiden maakten in totaal 3 doelpunten, maar vreemd genoeg behaalden ze allebei hun overwinningen tijdens uitwedstrijden. Beide teams beschikken over meer dan voldoende vuurkracht om meermaals te scoren. De markt van 'Totaal: Over/Onder’ biedt heel wat interessante mogelijkheden op ons sportwedpagina!

Rekening houdend met de laatste twee onderlinge wedstrijden zijn er ook mogelijkheden in de markt van 'Correcte score'. Het voorspellen van de exacte uitslag is moeilijk, maar des te meer de moeite waard! Je kunt het gecombineerde aantal doelpunten van 6 overwegen en van daaruit extrapoleren naar deze wedstrijd. Dat geeft ons een aantal mogelijke keuzes die voldoende risico bevatten om binnen het bereik van een waarschijnlijke uitslag te vallen.

Dit is maar een kort overzicht van enkele geweldige odds die we aanbieden voor deze wedstrijd. We beseffen dat dit niet volledig is en willen graag dat jij ons ongelijk bewijst! Blader op onze sportboekpagina rond voor deze wedstrijd en alle andere Champions League-wedstrijden en bewijs je sportkennis met een slimme winst. Kun jij met een succesvolle weddenschap vanavond indruk maken op onze sportwedders-community?

Word nu lid


Archieven en ander nieuws