Party Animals promo: 5K aan prijzengeld!

03.07.2019

De zomer is in volle gang, dus hoog tijd voor een feestje! Laat je innerlijke feestbeest vrij met onze nieuwste promotie, speciaal ontworpen voor jouw zomerplezier... Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze Pariplay Party Animals promotie! En natuurlijk geen promotie zonder prijs: er is maar liefst 5K aan prijzengeld te winnen. Klaar voor de party?

Party animals!

Onze Pariplay Party Animals promotie is geen gewone party. Je krijgt een week lang dag en nacht de kans om het feestbeest uit te hangen. De promotie start op donderdag 4 juli en loopt tot woensdag 10 juli. Als je wilt meegenieten van deze zomerse party, dan hoef je alleen maar een of alle van de volgende games van Pariplay te spelen:

Elke keer dat je €10 op deze games inzet, verdien je een virtueel ticket waarmee je geldprijzen kunt winnen. Hoe meer je speelt, hoe meer ticketsje krijgt met het oog op de prijsuitreiking. Deze kans op een stukje van de Party Animal-taart mag je echt niet missen. Gewoon beginnen aan een Party Animal-game en je bent al halfweg. Zo gemakkelijk is het!

Wil je meedoen?

Deelnemen kan niet makkelijker zijn: speel gewoon de spellen tijdens de promoperiode -- da's alles.

Dankzij onze welkomstbonus van €5 kan je gratis aan de slag met deze actie! Inderdaad: nieuwe registraties ontvangen gratis €5 bij registratie. Ook je eerste storting wordt beloond met een hoge beloning voor je vertrouwen en loyaliteit: wij geven je 100% van je gestorte bedrag als bonus: op die manier kan je tot €250 verdienen. Op naar dat feestje!


Archieven en ander nieuws