Party Animals promo: de uitslag

17.07.2019

Honderden spelers waagden zich van 4 tot 10 juli aan onze Party Animal games. We waren een partnerschap met spelprovider Pariplay aangegaan om onze spelers een kans te geven geldprijzen te winnen. Het enige wat je hoefde te doen om een lotje te bemachtigen was met € 10 spelen op de prachtige, nieuwe slotgames Dragons of the North, Parrot's Gold of Rumble Rhino.

Hoe meer je speelde, hoe meer lotjes je kreeg natuurlijk. Dus willen we jullie bedanken voor de overweldigende, positieve reacties op deze speciale actie! Tal van spelers kregen hun deel van de lotjes dankzij hun inspanningen op Dragons of the North, Parrot's Gold of Rumble Rhino. Twee spelers van goldenpalace.be behoorden tot de winnaars dankzij hun lotje!

Onze eerste winnaar die we kunnen vieren is Dendenne, die een lotje kreeg dat uiteindelijk € 200 waard was. Tweede winnaar voor goldenpalace.be was hepiep dankzij een lotje dat niet minder dan de eerste prijs van € 500 opleverde! Dat alles door alleen maar enkele games van Pariplay te spelen. Gefeliciteerd aan onze succesvolle spelers!

Wist je dat we vaak dergelijke interessante promoties aanbieden waarbij iedereen kan winnen? Wist je ook dat je een welkomstbonus van € 5 kunt ontvangen bij je inschrijving? Besef je dat je daardoor eigenlijk gratis deelneemt aan dit soort promoties? Probeer het nu uit en schrijf je in! Doe dan een eerste storting en wij geven je een bonus van 100% bovenop dit gestorte bedrag via bonuscode GP250. Op die manier kan je tot € 250 ontvangen!


Archieven en ander nieuws