pokerocco wint €10.779,94 op Pure

18.08.2020

Strategische dicegames zijn een genre op zich. Dit originele gameformaat biedt je een echt voordeel, omdat je je eigen strategie kan bepalen. Veel strategische dicegames in ons dice game-aanbod bestaan al jaren, maar toch zien we elke week opnieuw succesvolle speelsessies met duizenden euro’s aan winst. Het zijn games die de liefhebbers ervan nooit teleurstellen!

Denk maar aan alle winsten op Infinity Dice die we de voorbije weken en maanden hebben aangehaald. Deze keer vormde Pure (net als Infinity Dice ook een game van Airdice) het decor van onze laatste opmerkelijke winst. Lees er alles over en ontdek hoe jij de volgende kan zijn!

Beleef een dicegame, gedistilleerd in zijn puurste vorm!

Als strategische dicegame biedt Pure je de kans om je eigen strategie te ontwikkelen door jou te laten bepalen waar je de stapels met willekeurige dicegamesymbolen plaatst. Symbolen die lagere scores belonen kunnen vaker voorkomen, terwijl symbolen met hogere beloningen moeilijker te verkrijgen zijn. Kun jij een winnende horizontale of verticale lijn maken door de meest waardevolle symbolen in een winnende lijn te plaatsen? Met 4 vakken heb je voldoende kansen om zelf het best mogelijke winnende resultaat te bepalen.

Win jij de Pure jackpot?

Wist je dat Pure ook een jackpot heeft? Beter nog: het heeft er drie! Jackpots laten je nooit in de steek, zeker niet als er meerdere binnen dezelfde game zijn. Op Pure kun je aan het bonuswiel je kans wagen met de jackpot (en de felbegeerde mysterygames!). Onze speler pokerocco mocht aan het wiel draaien en verliet uiteindelijk de game met een totale nettowinst van €10.779,94. Al wat hij nodig had was wat geduld, de vaardigheid om de bonussymbolen te combineren tot een winnende lijn en veel geluk bij de speciale feature.

Word nu lid

Slaag jij erin pokerocco te verslaan op de strategische dice game Pure? Wil ook jij de opwinding ervaren bij het winnen van een van de jackpots in deze game, of van een aantal mystery games? Er staat je puur geluk te wachten! Schrijf je nu in als je dat nog niet eerder had gedaan en je bent mogelijk op weg naar je nieuwe favoriete strategische dicegame. Een jackpot of mysterygames, alles is mogelijk als je je aansluit bij onze King of Fun op goldenpalace.be.

Klik het icoon om te spelen!

Pure


Archieven en ander nieuws