PrimeTime: extra datum toegevoegd!

14 october 2020

Heb je genoten van onze nieuwe grote hit, PrimeTime? Onze eerste showdatum van zondag 4 oktober zorgde voor veel buzz rond dit innovatieve gameconcept! Als je de vorige keer geen kans had om mee te doen, maak je dan geen zorgen!

Je hebt nog voldoende kans om te winnen. We hebben zelfs een extra showdatum toegevoegd: mis deze kans dus zeker niet!

PrimeTime Live

PrimeTime heeft jouw favoriete online casino veroverd. De gameshow-formule in combinatie met het klassieke roulettespel trok de aandacht van tal van spelers. Het is niet moeilijk te raden waarom, want er zijn 5 rondes met een prijzenpot van €200 per showdatum! Om deel te nemen, hoef je alleen maar de game te openen op de showdatum die staat vermeld op de PrimeTime-pagina.

Om het succes van PrimeTime in de schijnwerper te plaatsen, hebben we een extra showdatum toegevoegd. Bereid je voor op een ontmoeting met je enthousiaste gastheren en -vrouwen op zaterdag 17 oktober van 19.00 tot 19.40 uur. Vergeet niet dat er een totale prijzenpot is van €1.000, dus wees op tijd voor PrimeTime volgende zaterdag! Natuurlijk blijft het schema zoals gepland op de PrimeTime-pagina doorgaan. Maandag 19 oktober is er opnieuw een kans om te winnen!

Heb je een snelle opfrissing van PrimeTime nodig? Het is uiterst eenvoudig! Om deel te nemen, open je gewoon de game en speel je zoals je normaal gesproken aan de roulettetafel zou doen. Tussen 19.00 en 19.40 uur zullen de gastheren en -vrouwen van PrimeTime vragen stellen over de resultaten van de roulettespins. Behaal jij de meeste juiste antwoorden van alle deelnemers? Dan win je een extra geldprijs!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx