€ 1 per corner op geselecteerde JPL-matchen nu 12 maart!

10 maart 2023

Twee wedstrijden houden je aandacht en je adem vast op zondag 12 maart. Het zijn Club Brugge – Standard en Genk – Union Saint-Gilloise. Deze 4 ploegen staan op het moment van schrijven in de top 6. Twee topwedstrijden in deze 29e ronde van de JPL, met nog maar 6 speelrondes in het seizoen. Club Brugge droomt van een 4e titel op rij dit seizoen, maar kon moeilijk verder van dat doel verwijderd zijn. Jij kan alvast nu al winnen met onze originele promotie op deze 2 wedstrijden: corners betalen meer.

1 dag, 2 matchen

Verdien meer met corners! Om te kunnen profiteren van onze promotie – €1 per corner verdienen – moet je op beide wedstrijden inzetten! Wat moet je nog meer weten om deel te nemen? Je moet minimaal € 15 inzetten op een pre-live single bet met odds van minimaal @1.50. Is jouw inzet succesvol? Dan ontvang je een extra € 1 per corner (tot een maximum van € 15) en alleen je eerste ticket telt. Duimen maar dat de corners binnenkomen, want dan doen de euro's dat ook!

Promovoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de cornerpromotie moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licentie bezitten op www.goldenpalacesports.be.
2. Deze actie is alleen geldig voor de wedstrijden Club Brugge – Standard en RC Genk - Union, die plaatsvinden op 12 maart 2023. Om deel te nemen aan de promotie op beide wedstrijden, moeten spelers een weddenschap plaatsen op beide wedstrijden.
3. De minimale basisinzet bedraagt €15 per wedstrijd. De minimumnotering bedraagt 1.50.
4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Enkel prelive weddenschappen komen in aanmerking. Cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie.
5. Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen €1 per corner in de wedstrijd tot €15 als het eerste gespeelde ticket winnend is. Voorbeeld: De klant plaatst een weddenschap van €15 aan een notering van minstens 1.50. De klant ontvangt €9 als dit eerste ticket winnend is en er 9 corners zijn in de wedstrijd. Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort. 
6. Alleen het eerste gespeelde ticket per wedstrijd komt in aanmerking.
7. De maximale extra winst is €15 per wedstrijd.
8. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen. 
9. Als het evenement om wat voor reden dan ook wordt afgelast, wordt de promotie als nietig beschouwd.
10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren. 
11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden. 
12. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.
13. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.
14. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.
15. In geval van een juridisch geschil met de Organisator, De Besloten Vennootschap BELGIUM WEB CASINO (hierna "BWC bv" of “Golden Palace”), met maatschappelijke zetel gevestigd op Oorlogskruisenlaan 120 te 1120 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0842.448.364 met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door Golden Palace of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.
16. goldenpalacesports.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx