Pro League Play-offs: speeldag 2

07.05.2021

Het gaat er fel aan toe in de Play-offs van de Belgische Pro League! Koploper Club Brugge heeft nog altijd een ruime voorsprong op de concurrentie, maar de andere drie teams in de Champions’ Play-offs doen er alles aan om de kloof te verkleinen! Ook in de Europe Play-offs is de strijd nog lang niet gestreden...

Vergeet niet dat Golden Palace als sponsor van zowel Antwerp (Champions’ Play-offs) als KV Mechelen (Europe Play-offs nog twee teams in de competitie heeft). Laten we eens kijken naar de wedstrijden voor onze teams dit weekend. Ontdekken we iets dat ons kan helpen om hier een slimme en winnende weddenschap te plaatsen?

RSC Anderlecht - RAFC (zaterdag 8 mei, 20.45 uur)

RAFC heeft het hele seizoen goed voetbal getoond, maar moest uiteindelijk buigen voor Club Brugge. Toch wist de Great Old zich dankzij zijn inspanningen als tweede te plaatsen voor de Champions’ Play-offs. Veel marge om naar een eerste plaats te manoeuvreren is er niet, maar ook het winnen van de competitie is mathematisch niet uitgesloten.

Maar eerst en vooral: een herrezen RSC Anderlecht verslaan. Paarswit haalde ternauwernood de Champions’ Play-offs, maar staat nu op gelijke hoogte met ons Antwerpse team: beide ploegen tellen 30 punten. Afhankelijk van de uitslag hier zou RAFC op de tweede plaats kunnen eindigen, die volgend seizoen recht geeft op Europees voetbal.

Come on, you Reds: RAFC wint biedt een aantrekkelijke notering @4,50!

Zet nu in nu op RSC Anderlecht - RAFC!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

KV Mechelen - KV Oostende (zondag 9 mei, 16.00 uur)

Ons eigen Malinwa start het weekend met 25 punten en staat daarmee op de vierde plaats in de Europe League Play-offs. Tegenstander op speeldag 2 nu zondag is koploper KV Oostende. De kustclub staat echter maar 5 punten voor op onze ploeg. Kan KV Mechelen mits winst hier de kaarten dooreen schudden!

In de competitie eindigde deze wedstrijd (op zaterdag 12 september) op een 0-1 nederlaag voor Mechelen. Aster Vranckx zal op revanche uit zijn na zijn ongelukkige misser voor open doel. Deze keer staat er meer op het spel: kan Malinwa de JPL-revelatie KV Oostende pijn doen?

KVM wint met 2-1 score @7,60 waard!

Zet nu in op KV Mechelen - KV Oostende!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Andere wedstrijden deze wedstrijddag

Ook dit weekend trekt Club Brugge naar KRC Genk voor een strijd tussen de top 2 van de Champions’ Play-offs, terwijl Standard Luik thuis KAA Gent op bezoek krijg in de andere wedstrijd van de Europa Play-offs. Kijk jij ernaar uit hoe Antwerp, KV Mechelen of je eigen team het ervan af zal brengen? Maak het spannend met een slimme en winnende weddenschap op de Belgische Pro League! Registreer nu voor en krijg dadelijk toegang tot ons sportboek!


Archieven en ander nieuws