Promo Charleroi – Anderlecht: wed op het totaal aantal goals!

26 december 2022

Promotie Charleroi – Anderlecht | Voetbalpromo | Wedden op sport | Golden Palace | goldenpalace.be

Er zal veel opwinding zijn op de tribunes op maandagavond 26 december. Charleroi en Anderlecht zullen de strijd aangaan, de ene om zijn plaats in het klassement te behouden, de andere om zijn tegenstander in te halen. We kunnen wat actie verwachten, want beide teams staan te popelen om hun fans een overwinning te bezorgen. Welk team is je favoriet? Denk goed na over bets op het winnende team en het totale aantal goals in de wedstrijd. Dat komt omdat onze promotie voor dit duel gebaseerd is op het totaal aantal goals. Je kan tot €20 meer winnen. Ga je gang en plaats je bets!

De wedstrijd Charleroi – Anderlecht (26 december, 20.45 uur)

Aanstaande maandagavond om 20.45 uur wordt afgetrapt voor een wedstrijd die zeer kleurrijk belooft te worden. In het “Stade du Pays de Charleroi” zullen de fervente supporters van Sporting Club er alles aan doen om hun ploeg te laten winnen. De fans van Anderlecht zullen hopen dat de reis niet voor niets is geweest en dat de Mauves winnen.

De inzet is hoog, want in de algemene rangschikking volgen de twee clubs elkaar op: op de 11e plaats voor Anderlecht en 12e voor Charleroi. Eén punt scheidt hen. Charleroi zal alles geven om de huidige orde om te keren. Laten we even teruggaan naar de laatste ontmoeting tussen de Zèbres en de Mauves in deze JPL-campagne.

Die vond plaats op 2 oktober. De wedstrijd eindigde in 1-0 in het voordeel van Charleroi, dankzij het doelpunt van Ryota Morioka in de 65e minuut! Wat gebeurt er op 26 december? Kunnen we meer goals verwachten in deze wedstrijd van de 18e JPL-speeldag? Het is aan jou om het juiste resultaat te voorspellen en erop te wedden.

De promotie: win 25% meer op Total Goals

Dankzij onze ‘Totaal Goals’-promotie voor deze wedstrijd met hoge inzet, kan je 25% meer op jouw winsten zetten, alleen op het eerste ticket dat gespeeld wordt op de markt ‘Totaal Goals’. Wil je meedoen? Je hoeft alleen maar aan deze voorwaarden te voldoen: een enkele, pre-live inzet en een minimale inzet van €10. Er zijn geen minimumodds vereist voor deze promotie waar de maximale winst per klant €20 zal zijn. Zet slim in!

Ik NEEM DEEL ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de “Totaal Goals ”-promotie moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is alleen geldig voor de wedstrijd Charleroi - Anderlecht die plaatsvindt op 26 december 2022.

3. De minimale basisinzet is €10.

4. Alleen single bets komen in aanmerking voor deze promotie.

Enkel de « Totaal Goals » markt komt in aanmerking voor deze promotie

Alleen het 1e ticket gespeeld op Totaal Goals markt per wedstrijd komt in aanmerking.

Live bets en cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie

5. We verhogen de winst met 25%: Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen een extra 25% op de winst, tot een maximum van €20 per klant per wedstrijd.

Voorbeeld: De klant plaatst een ticket van €10 op de "Winnaar (inclusief extra tijd)"-bet met een kans van @4.00. Het ticket betaalt €40. De kapitaalwinst bedraagt €30 (totale winst €40 - inzet €10). In dat geval verhogen wij de winst met 25%, d.w.z. €7.50 extra. Het bedrag wordt binnen 5 dagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket per wedstrijd wordt in aanmerking genomen.

7. De maximale extra winst is €20 per wedstrijd.

8. Alleen "Single" weddenschappen in "Pre-Live" komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Uitbetalingen worden niet in overweging genomen.

9. Indien de wedstrijd gespeeld op Jupiler Pro League om welke reden dan ook wordt afgelast, dan zal de promotie beschouwd worden als ongeldig.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor om te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de algemene voorwaarden.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om elk deel van deze promotie of deze promotie als geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.


cookies
adx