Promo Ligue 1 – Frankrijk: 2 doelpunten voor, je wordt betaald!

27 december 2022

Promotie Charleroi – Anderlecht | Voetbalpromo | Wedden op sport | Golden Palace | goldenpalace.be

Focus op Ligue 1, de professionele voetbalcompetitie voor mannen in Frankrijk. Deze verzamelt de beste clubs van Frankrijk en Monaco in een hoog competitieniveau dat 20 teams in de running telt. Dit zorgt voor een voetbalspektakel gedurende de 10 maanden van deze editie 2022-2023, die in augustus is begonnen! De 16e dag van het kampioenschap vindt plaats op 28 en 29 december. We hebben deze data gekozen om een promotie te lanceren op een doelverschil. Het is aan jou om te denken en te wedden op welk team de meeste kans heeft om een marge van 2 doelpunten in zijn voordeel te creëren! Grote winsten staan op het spel... Als je goed inzet!

10 wedstrijden in Ligue 1: keuze voor jouw bets (28 en 29 december)

We hebben besloten ons te concentreren op de wedstrijden van 28 en 29 december in het kader van onze promotie waarbij je live, tijdens de wedstrijd, betaald wordt – onder voorwaarde dat je op het juiste team wedt! Hier is het programma voor 28 december, waar 6 wedstrijden op het programma staan. Om 15.00 uur ontmoet Troyes Nantes en Ajaccio komt tegenover Angers te staan. Om 17.00 uur is het Auxerre tegen Monaco, om 19.00 uur ontmoet Clermont Lille en om 21.00 uur kan je PSG – Straatsburg of Brest – Lyon volgen.

Op 29 december staan 4 wedstrijden op het programma: om 17.00 uur Lorient – Montpellier, om 19.00 uur Reims – Rennes en om 21.00 uur Nice – Lens en Marseille – Toulouse. We gaan je niet voortijdig vertellen welk team het meest waarschijnlijk elke wedstrijd zal winnen. Het is aan jou om je onderzoek te doen... en te wedden op het team dat jij het beste vindt!

De promotie: een uitbetaling tijdens de wedstrijd!

Niet alleen betalen we je direct tijdens de wedstrijd, maar de voorwaarden van onze promotie zijn eenvoudig: je bet moet gewoon een single bet zijn in pre-live, op de ‘1x2-markt en je inzet moet minstens €0,50 zijn. Er zijn geen minimumodds en er is geen limiet op je winsten. Alle voorwaarden staan aan jouw kant om je te helpen goed te wedden en te hopen dat je wint.

Ik NEEM DEEL ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan deze promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar en een geactiveerde (F+) licentie hebben.

2. Deze promotie telt voor alle wedstrijden die gespeeld worden in de Ligue 1 op 28 en 29 december 2022.

Volgende wedstrijden komen in aanmerking voor deze promotie:

28/12/2022:

15u00 Troyes – Nantes

15u00 Ajaccio – Angers

17u00 Auxerre – Monaco

19u00 Clermont – Lille

21u00 PSG – Strasbourg

21u00 Brest - Lyon

29/12/2022:

17u00 Lorient – Montpellier

19u00 Reims – Rennes

21u00 Nice – Lens

21u00 Marseille - Toulouse

3. Centraal Europese Tijd (CET) wordt gebruikt om het begin en einde van elke promotieperiode te bepalen.

4. Early pay-out promotie is een promotie waarmee klanten hun ticket winnend is wanneer het gekozen team een voorsprong heeft van minstens 2 doelpunten.

De Early pay-out is alleen geldig wanneer er voldaan is aan onderstaande voorwaarden:

Klant plaatst een weddenschap op de 1X2-markt met een minimum van €0.50, geen minimum odds.

De aanbieding geldt niet voor een gelijkspel (draw) weddenschap.

Als de ploeg waarop de klant heeft gewed een voorsprong heeft van 2 doelpunten, krijgt de klant zijn winsten gecrediteerd, ongeacht het eindresultaat.

De aanbieding is geldig voor enkelvoudige, meervoudige, systeem- en Bet Builder-weddenschappen.

De aanbieding is alleen geldig op weddenschappen die voorafgaand aan de wedstrijd zijn geplaatst (niet live).

De Cash-Out-functie is beschikbaar, maar de aanbieding zal niet worden toegepast als deze wordt gebruikt.

Als de weddenschap vooruitbetaald is in overeenstemming met deze aanbieding, wordt deze niet meer extra uitbetaald als de ploeg de wedstrijd wint.

5. Alle winnaars van het leaderboard zullen betaald worden binnen 5 werkdagen na het eindigen van deze promotie.

6. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met het ontvangen van promotionele en informatieve berichten over deze promotie. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze promotie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van de speler.

7. De Golden Palace algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op deze promotie.

8. Door deel te nemen aan deze promotie, verklaren spelers de algemene voorwaarden te accepteren.

9. In geval van tegenstrijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de juiste.

10. In geval van een juridisch geschil met goldenpalace.be met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door goldenpalace.be of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.

11. Goldenpalace.be behoudt zich het recht voor om elk onderdeel van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.


cookies
adx