RAFC - Standard: de King of Fun bracht plezier voor iedereen!

10.10.2019

Afgelopen zondag kreeg Antwerp in het Bosuilstadion Standard Luik op bezoek. De boeiende wedstrijd eindigde, voor het thuispubliek een beetje teleurstellend, op 2-2. De King of Fun was erbij in naam voor de sponsor van Antwerp, Golden Palace, en zorgde voor heel wat entertainment, zoals je kan zien in onderstaande video!

Zondag om 18.00 uur speelde Antwerp tegen het verraderlijke Standard Luik een belangrijke wedstrijd in de top vijf van de Belgische Pro League. Mits winst zou The Great Old tweede in de stand worden. Antwerp controleerde de wedstrijd en leek op winst af te stevenen met (zoals verwacht) doelpunten van topscorers Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani. Standard-sterkhouder Renaud Emond zorgde met twee doelpunten voor een ietwat bitter, maar niet onredelijk 2-2-gelijkspel.

Natuurlijk was de King of Fun aanwezig om de thuisfans te entertainen. De mascotte van RAFC-sponsor Golden Palace zorgde zoals altijd voor veel vermaak. De supporters van The Great Old werden getrakteerd op een gigantische dobbelsteenwedstrijd, een voetbalroulette en nog meer! Nu weet iedereen dat waar de King of Fun opduikt er plezier is voor iedereen! De King of Fun kijkt nu al uit naar de volgende thuiswedstrijd van The Great Old, op zaterdag 26 oktober tegen KV Kortrijk. We hopen ook jou daar te zien voor een nieuwe ronde van plezier voor iedereen!

Vergeet niet: RAFC en Golden Palace, een gouden team voor sportplezier!


Archieven en ander nieuws