Raging Rhino Megaways in het spotlicht

02.07.2019

Met opnieuw een grote stap in de richting van het meest uitgebreide aanbod van casinogames heeft goldenpalace.be een nieuwe reeks games aan zijn lobby toegevoegd: de Megaways-games. Het meest opvallende daarvan is Raging Rhino Megaways. Daarin reis je naar de Afrikaanse savanne om er een van de ‘Big Five’ van het continent te ontdekken: de majestueuze neushoorn! Je zal je enorm vermaken in Raging Rhino Megaways, want er zijn maar liefst 117.649 manieren om te winnen. Ontdek dit nagelnieuwe slotspel dat zeker een grote hit zal worden!

Megaways-gameplay

Raging Rhino ziet eruit als een gewone slotgame, maar vergis je niet: er valt hier heel wat te beleven! Zoals veel slotgames beschikt het over 6 reels, maar een eerste verschil tussen deze slotgame en andere is het aantal symbolen op elk van deze reels, die kunnen variëren van 3 tot 6. Deze nieuwe aanpak biedt tot 117.649 winstkansen! Dankzij de cascadefunctie zal elke winnende combinatie ook exploderen om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Op die manier biedt elke combinatie die uitbetaalt je ook een free respin!

Wilds

De majestueuze schoonheid van de Afrikaanse savanne, waar de neushoorn met de andere dieren van de ‘Big Five’ rondstruint, komt in Raging Rhino Megaways als een wild voor. Dat betekent dat ze altijd de plaats van de ontbrekende symbolen zal innemen om een grote winnende combinatie te vormen. In het basisspel verschijnen ze in de bovenste rij, die van rechts naar links schuift. Als je erin slaagt het bonusspel te activeren, kan je de wilds op reels 2 tot en met 5 krijgen. Onnodig te zeggen dat je op deze manier veel grote winsten zult behalen.

Bonus

Om het bonusspel te ontsluiten, hoef je alleen maar 4 verschillende bonus-diamantsymbolen zien te krijgen. Dit begint met 8 free spins. Tijdens die gratis spins kan je nog 3 of meer bonusdiamanten krijgen, die je op hun beurt weer 8 free spins geven. Dit kan altijd opnieuw getriggerd worden, zodat de winsten hier kunnen blijven komen! Elke keer als je de cascadefunctie ziet tijdens gratis bonusspins, ontvang je ook een hoger wordende winstmultiplier, die eveneens onbeperkt is.

Raging Rhino Megaways is misschien de game die je die grote winst oplevert waarvan je altijd al hebt gedroomd! Probeer het gratis uit door je te registreren, mocht je dat nog niet hebben gedaan, en ontvang een welkomstbonus van € 5. Doe een eerste storting om nog een bonus te krijgen: dankzij bonuscode GP250 krijg je automatisch 100% van je gestorte bedrag. Op die manier krijg je tot € 250!


Archieven en ander nieuws