Rallye Charlemagne: 30e editie van de Golden Palace-gesponsorde race!

20 september 2021

In het weekend van 1 oktober wordt de Rallye Charlemagne verreden door Hautmont in Noord-Frankrijk, vlakbij de Belgische grens. Als jarenlange partner van een van de populairste rallyevenementen in Frankrijk is Golden Palace er trots op terug te keren voor de 30e editie van dit evenement boordevol actie!

Op een circuit van in totaal 554,722 km, verdeeld over 2 etappes en 5 secties, zullen de piloten strijden om de beste tijd. Er zijn in totaal 11 proeven, over een afstand van 137,876 km. Piloten kunnen op 25 en 26 september kennismaken met de wegen. Golden Palace heeft een lange traditie van sponsoring bij dit evenement. We zijn daarom erg trots om weer aanwezig te zijn bij de 30e Rallye Charlemagne die doorgaat op 1, 2 en 3 oktober!

Voor de gelegenheid biedt  Golden Palace Quévy een speciale wedstrijd aan op zijn Facebook-pagina. Wie kan de beste tijd op de #11 Special van zondag 3 oktober voorspellen? Ontdek nu alles over deze wedstrijd op de Facebook-pagina’s van Golden Palace Quévy en Golden Palace Cameo Quévy!

Bepalingen en voorwaarden (enkel Frans)


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx