Recordwinst: timmy111 verbrijzelt het goldenpalace.be-record met 141K winst!

22.06.2018

Natuurlijk zijn records er om gebroken te worden. Vorig jaar hadden we een speler die €135.000 won over 5 spellen. Recenter hadden we een winst van 60K op live baccarat, en nog verder terug was er een speler die €25.000 won met een inzet van €0,25. Maar dit verhaal toont hoe een speler nog beter kon doen, op één enkel spel! Lees verder om te ontdekken hoe timmy111 de het record van de grootste winst ooit op goldenpalace.be veroverde!

Snow Leopard, een van onze recente Scientific Games-toevoegingen, is een slotspel met 40 uitbetalingslijnen over 6 rollen van 4 symbolen. In dit verhaal volg je een jagerin die het spoor van de ongrijpbare sneeuwluipaard volgt. Volg de pootafdrukken, zij leiden je naar het bonusspel! De sneeuwluipaard is wild in dit spel, en kan flink wat geschifte winsten verzekeren als hij voorkomt.

En dat is precies wat er gebeurde toen timmy111 aan het spinnen was op het spel! Hij haalde het bonusspel, waar hij 8 gratis spins met gestapelde wilds kreeg.

Verbijsterend genoeg viel bij een van die spins elke rol helemaal op wilds, wat dus het spelscherm vulde met niets dan wilds! De uitbetaling tot op dat moment was met enkele duizenden euro al mooi op zich, maar na deze spin met de rollen die volledig uit wilds bestonden stond de teller plots op €132.950! Allemaal in één enkele spin!

Door dat enorme bedrag toe te voegen aan zijn al aardige winsten uit eerdere spins kon timmy111 een werkelijk waanzinnige winst van €141.793 in totaal behalen. We vragen ons af  wat er door timmy111’s hoofd ging toen hij zijn wonderwinst besefte. We zijn ook benieuwd hoe lang dit record zal blijven staan!Wil je ook de ervaring van zo’n waanzinnige winst meemaken? Je kan het gratis proberen als je je nog niet registreerde op goldenpalace.be, want we geven een welkomstbonus van €5 om het te proberen! Wanneer je daarop een eerste storting maakt, krijg je een tweede verrassing van ons: een bonus bij eerste storting die je 100% van je eerste storting in bonusgeld geeft. Zo kan je tot €500 krijgen!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx