Richt je op outright weddenschappen

02.04.2020

Als je momenteel op zoek bent naar sportweddenschappen, dan zijn outright weddenschappen de perfecte oplossing voor jou! Bij een outright weddenschap kan je inzetten op de uiteindelijke winnaar van een hele beker of competitie. Omdat de bekerfinale in heel wat grote competities nog gespeeld moet worden, kan je nog altijd geld verdienen met een slimme inzet ruim voordat deze wedstrijden plaatsvinden. Wij leggen je uit hoe het werkt en geven je hieronder enkele tips voor slimme weddenschappen.

Outright weddenschappen

Vanzelfsprekend is er in elke beker of competitie per definitie een winnaar. Dus er is bijgevolg altijd de mogelijkheid om in te zetten op het eindresultaat van deze sportgebeurtenissen. Bij een outright weddenschap worden de teams geklasseerd op basis van waarschijnlijkheid dat ze hun respectievelijke bekers of competities winnen. Hoe groter de kans dat een team bekerwinnaar of kampioen wordt, hoe lager de noteringen zullen zijn. Hou de wedstrijddata goed in het oog als je kiest voor outright weddenschappen, want je zal vaak lang moeten wachten om het resultaat te zien.

Duitse Beker (voetbal)

De Duitse Beker, lokaal de DFB-Pokal genoemd, is de felbegeerde prijs voor het bekertoernooi. Teams uit alle divisies kunnen eraan deelnemen, met als gevolg dat grote ploegen soms worden uitgeschakeld door amateurclubs. Toch is de uiteindelijke winnaar meestal een bekende ploeg uit de eerste Bundesliga. Momenteel zijn er nog 4 teams in de running: recordbekerhouder Bayern München (@1.30), Bayer Leverkusen (@4.10), Eintracht Frankfurt (@8.60) en underdog Saarbrücken (@45).

Zet nu in op de Duitse Beker!

Davis Cup (tennis)

De Davis Cup is het meest prestigieuze internationale tennistoernooi en wordt elk jaar gespeeld. Landen laten hun beste mannelijke tennissers tegen elkaar spelen om zo wereldwijd de beste te worden. Momenteel heeft Spanje de Cup in handen, nadat de Spaanse delegatie vorig jaar in de finale Canada versloeg. Voor Spanje was het de 6e titel. Spanje is opnieuw de grote favoriet @3,30. De andere 3 landen die wellicht het meeste weerwerk kunnen bieden zijn Servië (@5.60), Rusland (@7.40) en Frankrijk (@8.20).

Zet nu in op de Davis Cup!

NBA (basketbal)

Het is nog altijd niet duidelijk wie dit jaar de titel in de NBA, de belangrijkste basketbalcompetitie ter wereld, zal winnen. Vorig jaar zorgden de Toronto Raptors voor een kleine verrassing door voor het eerst de titel te pakken en sterke kanshebbers zoals de Golden State Warriors te verslaan. Dit jaar is nog niets beslist. Wat de kansen betreft staan de Milwaukee Bucks en de Los Angeles Lakers dicht bij elkaar @3.35, op de voet gevolgd door de Los Angeles Clippers @4.10. De Houston Rockets volgen op grote afstand @17.

Zet nu in op de NBA!

Vertrouw voor de allerbeste sportweddenschappen op goldenpalace.be! Vanzelfsprekend krijg je je inzet automatisch teruggestort als het evenement waar je op hebt ingezet wordt uitgesteld of geannuleerd zonder opgave van een nieuwe wedstrijddatum. Ga regelmatig naar onze sportboekpagina voor de laatste informatie over jouw favoriete sportevenementen. Er zijn altijd mogelijkheden die aan jouw weddenschapswensen beantwoorden!


Archieven en ander nieuws