"Rode kaart"-promotie: win €10 per wedstrijd

10 januari 2023

Promo Belgische Beker – rode kaart | Voetbal promotie | Wedden op Sport | Golden Palace | Goldenpalace.be

Geen enkele voetballer krijgt graag een rode kaart. Maar je zal ze graag zien tijdens de kwartfinale wedstrijden van de Beker van België! Waarom zou je? Want dankzij onze promotie kun je €10 per wedstrijd winnen als er een rode kaart uit de zak van de scheidsrechter komt.

Er zijn 4 kansen om meer te winnen

Op 11 januari tijdens de wedstrijden Genk – Antwerp, Kortrijk – Mechelen, Zulte Waregem – STVV en op 12 januari bij de match Union Saint-Gilloise – Gent. In welk team heeft een speler kans op een rode kaart? Het is aan jou om deze kans in te schatten, over één of meerdere wedstrijden waarin ploegen strijden om een plaats in de halve finales.

 

IK ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de Rode Kaart promotie moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licensie bezitten.

2. Deze actie is alleen geldig voor de wedstrijden RC Genk – Antwerp, Kortrijk - KV Mechelen, Zulte Waregem – Sint-Truiden en Union – Gent die plaatsvinden op 11-12 januari 2023.

3. De minimale basisinzet is €10. De promotie geldt wedstrijd per wedstrijd. Om deel te nemen aan de promotie voor de 4 wedstrijden, moet de klant een weddenschap van minimum €10 plaatsen op elke wedstrijd vermeld in punt 2.

4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat per wedstrijd wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Live weddenschappen en cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie. De minimum notering bedraagt 1.50.

5. Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen €10 wanneer een rode kaart gegeven wordt in de wedstrijd. Voorbeeld: De klant plaatst een weddenschap van €10 op de wedstrijd RC Genk - Antwerp aan een minimum notering van 1.50 en er wordt een rode kaart gegeven in die wedstrijd. De klant ontvangt €10 als zijn eerste ticket winnend is. Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket per wedstrijd wordt in aanmerking genomen.

7. De maximale extra winst is €10 per wedstrijd.

8. Alleen enkelvoudige weddenschappen in "Pre-Live" komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen.

9. Als een van de wedstrijden om wat voor reden dan ook wordt afgelast, dan wordt de promotie op die wedstrijd als nietig beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om delen van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.

13. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

14. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

15. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

16. In geval van een juridisch geschil met goldenpalace.be over deze actie, ongeacht of dit conflict door goldenpalace.be werd ingeleid of niet, kan over dit geschil alleen worden beslist door Franstalige rechtbanken van Brussel.

17. goldenpalace.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx