Roland-Garros 2020: win je eigen grand slam!

28.09.2020

Met het tennistoernooi van Roland-Garros 2020 staat de laatste grand slam van dit jaar op het programma. Meteen ook de laatste kans voor de grootste tennisspelers van hun generatie om dit jaar een grote prijs in de wacht te slepen. Wie zal daarin slagen en wie zal falen? Is er iemand die de wereld kan verrassen? We geven je in dit artikel een aantal scenario’s voor het geval dat je nog niet zeker weet op wie in te zetten. Natuurlijk ben je meer dan welkom om ons te corrigeren met een eigen succesvolle voorspelling!

Trekking in het enkelspel bij de mannen

We kunnen niet over Roland-Garros praten zonder de hedendaagse legende Rafael Nadal te vernoemen. De Spanjaard met de geweldige forehand won Roland Garros al 12 keer en is logischerwijs ook dit jaar een grote kanshebber om deze grand slam te winnen. Dat zal echter niet zonder slag of stoot gaan, want er wacht hem heel wat zware tegenstand: zowel Alexander Zverev als Dominic Thiem staan aan zijn kant van het speelschema...

Als je Nadal een te veilige weddenschap vindt @2.80, bekijk dan deze aantrekkelijke weddenschap op winst voor Thiem @5.00!

Kan Thiem zichzelf overtreffen? Wedden op een winnaar uit dit speelschema is @4.50 waard...

Misschien is Novak Djokovic wel een veiligere keuze. De Servische tennisgrootmeester heeft veel goed te maken na zijn beruchte diskwalificatie op de US Open dit jaar. Op weg naar de finale kan Djokovic sterke kanshebbers als Daniil Medvedev en Stefanos Tsitsipas op zijn pad vinden - twee spelers die een eigen mening hebben over wie de grand slam-titel verdient. Moeilijk in te schatten hoe dit deel van het speelschema zal verlopen!

Met €31 winst bij een inzet van €10 is Djokovic tweede in de rij om de grand slam te winnen...

Kleur je inzet Belgisch met €10 op een plaats in de kwartfinale voor David Goffin en maak €56 winst!

Trekking in het enkelspel bij de vrouwen

Serena Williams is al bijna 25 jaar een vaste klant in het vrouwentennis. De onvermoeibare Amerikaanse, die iets voor het begin van dit toernooi net 39 jaar is geworden, gaat op zoek naar een 24e grand slam. Die krijgt ze echter niet zomaar aangeboden, want nooit voorheen was de concurrentie zo groot. Vooral Victoria Azarenka is een te duchten tegenstandster, nadat ze Williams al in de US Open wist te stoppen.

Voor wie van risico houdt: inzet op winst voor Williams biedt @13.00!

Williams die haar speelschema wint @4.50 geeft een beter evenwicht tussen risico en winst!

Dit zou op zijn beurt de weg kunnen vrijmaken voor Simona Halep. De sterke Roemeense won Roland-Garros in 2018 en zal dat dit jaar opnieuw willen doen. Een andere kanshebber voor de finale is de Spaanse Garbiñe Muguruza, die Roland-Garros ook al eerder won, namelijk in 2016. Halep tegen Muguruza: dat zou nog eens een memorabele finale kunnen zijn!

Roland-Garros-oernooiwinst voor Halep biedt nu @2.80, terwijl Muguruza op @8.00 staat…

Overweeg ook eens de Belgische Elise Mertens als winnares van haar speelschema @8.60!

Kan jij onze voorspellingen verslaan?

Natuurlijk kennen we het resultaat van Roland-Garros nog niet. We kunnen fout zijn en willen graag dat jij dat bewijst! Plaats je meest weloverwogen weddenschappen en ga voor echte winst met je eigen grand slam. Winnen op goldenpalace.be is gemakkelijk, want onze noteringen behoren vaak tot de beste die je kunt vinden. Schrijf je nu in als je dat nog niet eerder hebt gedaan, doe je eerste storting en toon jouw gedegen weddenschapskennis van het tennis!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws