Ronde van Vlaanderen 2020: zet nu in op winst!

15.10.2020

Omdat de Ronde van Vlaanderen door de voortdurende pandemie werd uitgesteld, vindt ze nu plaats in een uniek decor: de herfst in tegenstelling tot de lente. Vraag het aan elke renner en hij zal bevestigen dat dit een groot verschil kan maken! Maar zowel de wielerfans als de sportgokkers zijn uiteindelijk gewoon opgelucht dat hun favoriete wielerevenement kan worden gereden. Je zal des te blijer zijn als je ook nog eens de geweldige inzetmogelijkheden ontdekt op goldenpalace.be!

Ronde van Vlaanderen 2020: de belangrijkste feiten

Door de omstandigheden wordt de editie 2020 van de Ronde van Vlaanderen een herfstwedstrijd. De wedstrijd was immers eerst voorzien voor zondag 5 april, maar werd uitgesteld naar zondag 18 oktober. Dat verandert echter niets aan het feit dat deze wielerkoers altijd in de schijnwerpers staat! Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, start de ronde in Antwerpen en eindigt hij na 276 kilometer traditiegetrouw in Oudenaarde.

Doorgaans wordt de wedstrijd beslist in het heuvelachtige landschap van de Vlaamse Ardennen. Steile kasseistroken zoals de Koppenberg, de Taaienberg, de Oude Kwaremont en de beruchte Muur van Geraardsbergen zijn slopende uitdagingen, die elk jaar opnieuw de mannen van de jongens scheiden. Dat zal deze keer niet anders zijn!

Naar wie moet je uitkijken?

Bookmakers voorspellen een felle strijd tussen de Belg Wout Van Aert (Jumbo-Visma) en de Nederlander Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix). Met noteringen die zo dicht bij elkaar liggen (respectievelijk @3,65 en @3,40) kan het echt alle kanten op! Wout Van Aert lijkt een goede gok, want hij is toe aan een grote overwinning in een sterk maar onconventioneel seizoen.

Omdat er in eendaagse wielerwedstrijden geen tijd te verliezen valt, staat er veel op het spel. Bovendien is het rennersveld dat zowel Van Aert als Van der Poel nauw in het oog zal houden groot en indrukwekkend. Het zou dus wel eens een outsider kunnen zijn die de overwinning afsnoept van de favorieten. Dat betekent dat hun kansen even groot zijn, waardoor slim inzetten erg belangrijk wordt!

  • Mathieu van der Poel: @3.40
  • Wout Van Aert: @3.65
  • Julian Alaphilippe: @12.00
  • Mads Pedersen: @12.00
  • Søren Kragh Andersen: @18.00
  • Matteo Trentin: @25.00

Ontdek alle noteringen, voorspel je eigen winnaar en verdien veel geld op de Ronde van Vlaanderen 2020!


Archieven en ander nieuws