RSC Anderlecht - KAA Gent: wed nu op Belgisch voetbal!

21.09.2021

Omdat zowel RSC Anderlecht als KAA Gent in de Conference League uitkwamen, moest hun onderlinge duel van 22 augustus uitgesteld worden. Nu is het tijd om deze inhaalwedstrijd in de JPL af te werken. Donderdag trekt Gent naar Anderlecht. Zet in op deze interessante ontmoeting met de hoogste noteringen!

Anderlecht - Gent (donderdag 23 september, 20.45 uur)

Anderlecht heeft het Europese toneel misschien vroegtijdig moeten verlaten na een teleurstellende prestatie in de pas opgerichte Conference League, maar in de nationale competitie heeft de ploeg de wind in de zeilen. Paarswit behaalde tot nu toe 13 punten uit 7 wedstrijden. Het won er 4, verloor er 2 en speelde 1 keer gelijk.

Gent staat aan de andere kant van de tabel. De Buffalo's spelen nog altijd in de Conference League, maar raken niet op juiste spoor in de JPL. Het enige hoogtepunt is de 6-1-monsterscore tegen Club Brugge. De Gentse ploeg blijft in het klassement steken op een troosteloze 16e plaats op 18 teams...

Daar komt nog bij dat KAA Gent tot dusver geen enkele uitwedstrijd wist te winnen. RSC Anderlecht lijkt hier dus het voordeel te hebben, maar tot aan het eindsignaal blijft alles mogelijk... Vincent Kompany tegen Hein Vanhaezebrouck, het project tegen de ervaring: welke ploeg slaagt erin deze klassieker te winnen?

Prono van de prof: Gent zit in een flinke dip, dus 3-1- winst voor Anderlecht lijkt waarschijnlijk

Zet nu in op Anderlecht - Gent!

2021 Ryder Cup golf (24-26 september)

Waarom probeer je eens niet een nieuwe uitdaging aan te gaan door te wedden op golf? Dit weekend wordt de Ryder Cup tussen de VS en Europa gespeeld. De beste golfers van beide kanten van de Atlantische Oceaan ontmoeten elkaar op de Straits-course van Whistling Straits in Haven, Wisconsin. Europa is titelhouder na een 17½-10½-zege op het USA-team in 2018. De USA heeft dit jaar een formidabel team: welke kansen heeft Europa om de titel thuis te houden?

Prono van de prof: winst voor de VS (@1.48) met een score van 16-12 (@13.00)

Zet nu in op de Ryder Cup!

GoldenOdds

Speciaal voor deze Anderlecht - Gent bieden we niet zomaar één GoldenOdds aan. Ontdek hier wat we voor jou in petto hebben: op deze wedstrijd kan je van 2 verschillende GoldenOdds gebruik maken! Dankzij onze verhoogde noteringen, de GoldenOdds, kun je er zeker van zijn dat je inzet met de hoogste noteringen op de Belgische markt!

Doe je voordeel met GoldenOdds!


Archieven en ander nieuws