RWDM's eerste thuiswedstrijd: win VIP-tickets!

7 augustus 2022

RWDM speelt zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2022-2023 op 20 augustus om 20.00 uur. Dat is een feestje waard! Als bevoorrechte sponsorpartner van RWDM kunnen wij voor deze gelegenheid een heel feest organiseren. Wij zullen in het Edmond Machtens stadion aanwezig zijn voor een speciale traktatie, en jij kan er ook bij zijn - zelfs als VIP! Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans maakt op tickets voor RWDM - Dender op 20 augustus.

VIP-tickets te winnen

Als gloednieuwe sponsor van RWDM zijn we er zeker van dat onze Brusselse ploeg dit seizoen 2022-2023 indruk kan maken. We zullen er alles aan doen om de prestaties van RWDM een boost te geven! Dat betekent dat ook jij kan profiteren, want we hebben exclusieve ervaringen weg te geven. Doe nu mee aan onze wedstrijd en maak kans op één van de volgende ticketpakketten voor de wedstrijd RWDM - Dender:

  • Gold: x4 VIP-tickets + diner in het stadion + meet & greet met de spelers na de wedstrijd
  • Silver: 4x gewone tickets + drankjes (€50 cashless card)
  • Bronze: 4x gewone tickets

Klinkt aantrekkelijk? Je weet dat het dat doet! Het beste van alles is dat deelname aan deze wedstrijd supereenvoudig is. Het enige wat je hoeft te doen is onze socialemediapagina's (Facebook, Instagram en Twitter) te bezoeken en de twee vragen te beantwoorden die je daar vindt. Je kan meedoen (1 deelname per persoon) tot 14 augustus om 23.59 uur, en wij maken de winnaars bekend op 16 augustus. Misschien word jij wel een RWDM-VIP!

RWDM - Dender met een Golden Happy Hour door Golden Palace

Of je er nu al bij bent als jarenlange RWDM-fan met een abonnement, of dat je erbij bent dankzij een van onze tickets (misschien zelfs als VIP!) één ding is zeker: spektakel is gegarandeerd! Het fandorp, open van 18.00 tot 20.00 uur, is de place to be voor de wedstrijd. Van 18.00 tot 19.00 uur organiseren we ons Golden Happy Hour (voorwaarden van toepassing). Kom vroeg en geniet van de sfeer!

IK NEEM DEEL ➤


cookies
adx