Scherpe odds op Engeland - België

09.10.2020

Op goldenpalace.be kan je op je eigen manier meer winst maken dankzij het uitgebreide aanbod van ongeëvenaarde odds en wedopties. Volgende zondag kan je dat zelfs doen terwijl je supportert voor het Belgische voetbalelftal!

In zijn zwaarste Nations League-opdracht tot dusver reist de Belgische selectie af naar Wembley om het daar op te nemen tegen een geducht en gereputeerd Engels team. Kan jij een winnende voorspelling plaatsen op deze niet te missen voetbalwedstrijd? Laten we eens kijken naar de odds!

Engeland neemt het in eigen land op tegen België in hun groepsfase van de Nations League. We herinneren ons natuurlijk allemaal de wedstrijden van België tegen Engeland in de vorige Wereldbeker! Onze Belgische selectie werd toen derde, terwijl de Three Lions als vierde eindigden. De basis '1X2'-odd wijst op een strijd tussen twee evenwaardige teams.

Historisch gezien won België 36 van de 43 wedstrijden tegen Engeland, dus winst voor België zou hier een te verdedigen keuze zijn! Wanneer je de onderlinge statistieken en de odds verder vergelijkt op onze sportwedpagina, ontdek je interessantere mogelijkheden. Vergelijk de 140 doelpunten van België met de 87 van Engeland, maak het gemiddelde, en leidt er interessante odds uit af!

Een andere dynamische wedoptie die je kan overwegen is de markt ‘Resultaat bij rust/Eindresultaat’, waar je op beide helften van de wedstrijd in een '1X2'-analogie inzet. België stond in 28 van de onderlinge wedstrijden aan de leiding, terwijl Engeland daar maar 20 keer in slaagde. Wedden op België in dit formaat zou wel eens zeer lonend kunnen zijn...

Ben je op zoek naar een meer risicovol (en automatisch dus lucratiever) avontuur, dan kan je kiezen voor een correct scoreverloop van de wedstrijd. Met wellicht minstens een doelpunt voor zowel Engeland als België is er een uitgebreid aanbod aan opties voor 'Correcte Score' beschikbaar. Laten we eens kijken wat de odds voor deze wedoptie zeggen bij de meest waarschijnlijke Belgische winst.

Natuurlijk vind je in ons aanbod nog veel meer inzetmogelijkheden met mooie odds. Uiteindelijk blijft het aan jou om te kiezen voor wat jij het beste vindt! Met meer dan 100 weddenschappen op de wedstrijd tussen Engeland en België in de Nations League is er altijd wel een scherpe odd bij voor jou. Op deze manier kan je altijd voor de hoogste winst gaan!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws