Schijnwerpers op Gonzo's Quest

17.03.2020

Vanaf het moment dat NetEnt op goldenpalacecasino.be verscheen, heeft deze spelprovider voortdurend slotgames van het hoogste schap en van de laatste generatie geleverd. We zijn ervan overtuigd dat ook jij al een leuke slotgame hebt gevonden waarop je een mooi bedrag hebt gewonnen. Dat kan ook niet anders met zoveel prachtige games. Vandaag zetten we een van de vlaggenschipgames van NetEnt in de schijnwerpers: Gonzo's Quest. Klaar voor een avontuur in het Tijdperk van de grote ontdekkingen?

Afspraak met de geschiedenis!

In Gonzo's Quest ga je samen met Gonzo, een eenzame ontdekkingsreiziger, op avontuur diep in de jungle van de Nieuwe Wereld. Je struint door ruïnes van oude, mysterieuze beschavingen. Zou dit de legendarische stad El Dorado kunnen zijn, waar de straten met goud geplaveid zijn? Het geheim zit in de stenen... Spin ze een beurt en ontdek de schatten die eronder begraven liggen!

Een lawine van multipliers

Gonzo's Quest maakt gebruik van lawinesymbolen: de animaties tonen geen draaiende rollen, maar symbolen die naar beneden tuimelen. Elke combinatie die volgt, valt uit elkaar en de ruimtes die op die manier leeg raken, worden opgevuld met nieuwe symbolen. Zo kan een enkele spin blijven doorgaan zolang er nieuwe combinaties gemaakt kunnen worden. Opeenvolgende lawines voegen zelfs multipliers tot factor 5 aan je winst toe!

Wilds en Free Falls

Er zijn grote schatten te ontdekken in Gonzo's Quest als je de juiste symbolen langs de juiste winnende lijnen krijgt! Als je hulp nodig hebt om zover te geraken, kan je altijd rekenen op de vertrouwde wilds. Deze symbolen kunnen elk symbool vervangen dat je nodig hebt langs een van de 20 winnende lijnen. Daarnaast zijn er mysterieuze Free Fall-symbolen, die 10 Free Fall-spins activeren als je een lijn hebt met 3 zulke symbolen erin.

Klik het icoon om te spelen!


Archieven en ander nieuws