Schijnwerpers op Homestead

13.01.2020

In Homestead, het nieuwste strategisch dicespel van Air Dice, nodigen we je uit om een lief egeltje te helpen. Veel meer dan andere games slaagt Homestead er echt in een boeiend verhaal te vertellen. Benieuwd hoe je van dit vrolijke verhaal kunt genieten en tegelijk wat geld kunt verdienen? Laten we dan eens kijken waarover deze dice game gaat.

Maak kennis met Button

Button de egel is een hardwerkende boer op het platteland, maar met de winter in het land heeft hij je hulp nodig om voor zijn boerderij te zorgen. Kan jij winnende combinaties maken die zijn tuinen weer tot leven brengen? Dankzij de prachtige animaties komt deze hit in wording van Air Dice echt tot leven op je scherm. Button zal je dankbaar zijn wanneer de lente weer aanbreekt!

Plan je acties

Als strategisch dicespel kan Homestead op heel wat manieren worden gespeeld. Ben je gewoon op zoek naar een ongedwongen ervaring? Geen probleem, dankzij de autoplayfunctie kan je van Homestead genieten als een snel slotspel. Ben je bereid bent om wat meer tijd te investeren om de wereld van Button te verkennen, dan kan je je eigen strategie ontwikkelen. Kies voor gemakkelijke lagere winsten of moeilijkere hoge winsten, de keuze is aan jou!

Bordspelbonus

Hebben we al gezegd dat Button tijdens de winter de hele dag binnen blijft om bordspelletjes te spelen? Als je met hem meegaat voor wat spelletjes in de bonusronde, kan dat meer dan de moeite waard zijn. In de vernieuwende bonusronde van Homestead krijg je 5 dobbelsteenworpen waarmee je kan uitkomen op een cashbonus, een puntenbonus of een aantal betalende mystery games, die bij elke winst 100 keer je inzet uitbetalen!

Klik het icoon om te spelen!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws