Schijnwerpers op The Wolf's Bane

06.11.2019

Reis terug in de tijd naar een klein dorp dat onder een mysterieuze vloek leeft... Telkens als het volle maan is, vinden er in de duisternis van de schaduwen vreemde gebeurtenissen plaats. Kan jij de vloek opheffen of deze net gebruiken om zelf rijk te worden? Ontdek het volledige verhaal in The Wolf's Bane, onze nieuwste game van NetEnt!

Een mysterieuze vloek...

Dit rustige dorpje op het platteland lag er vroeger zo vredig bij, totdat de wolf verscheen... Nu moet een groep dorpelingen een einde proberen te maken aan het bloedvergieten! Net op tijd voor Halloween vertelt The Wolf’s Bane, de nieuwste slotgame van NetEnt, ons het verhaal van de vloek van een weerwolf over een stadje en de dappere dorpelingen die de strijd aangaan. Kijk uit voor de volle maan: want dan wordt de weerwolf helemaal wild!

Gratis spins

De weerwolf toont je zijn ware kracht in het licht van de volle maan! Probeer 3 of meer verspreide vollemaansymbolen te krijgen, dan kom je in de free spin-modus van The Wolf's Bane. Hier kan je tot 30 gratis spins krijgen, terwijl extra features je winsten naar grote hoogten brengen: de weerwolf rent ongeremd als een uitbreidende wild, een 2X multiplier wild of een verspreidende wild. Ben je dapper genoeg voor deze features?

De functie "Click and pick"

Telkens je 3 bonus weerwolfjagerssymbolen krijgt, start je een bonusspel in de vorm van een "click and pick"-feature. De bonussymbolen van de weerwolfjager verschijnen willekeurig op de rollen 1, 3 en 5. Het bonusspel dat ze activeren kan alleen tijdens het gewone spel voorkomen, en nooit tijdens free spins. Je krijgt de keuze om één prijs te kiezen die een grote winst van x5 tot x50 keer je inzet garandeert!


Archieven en ander nieuws