Schijnwerpers op Voodoo Gold

16.10.2019

Diep in de bayous van Mississippi liggen er moerassen waarin voodoo nog altijd heerst en waar de bangeriken onder ons geen voet durven te zetten... Kan jij weerstaan aan de griezelige moerasmagie die dit mysterieuze verboden land in zijn betoverende greep houdt? Zo ja, dan zit er Voodoo Gold in voor jou... Probeer nu het nieuwste spannende casinoslotspel van Elk Studios!

Voodoo in overvloed!

Voodoo Gold biedt tot € 500,00 winst met een nieuwe mix van spookachtige features! Alle symbolen in dit slotspel die deel uitmaken van een winst exploderen om plaats te maken voor andere symbolen die van bovenaf vallen. De meest visueel verbluffende van deze features zijn de super-, mega- en epische symbolen. Dit zijn willekeurig verschijnende symbolen die 2 bij 2, 3 bij 3 of zelfs 4 bij 4 in grootte zijn. Lege ruimtes die verschijnen na winst worden gevuld met wilds als ze onder deze grote symbolen staan!

Bomfunctie

Voodoo Gold heeft een bonussymbool dat je mogelijk explosieve winsten oplevert! Het bonussymbool is een bom, en zelfs één enkel van deze symbolen brengt je tot op de puntje van je stoel. Elke bom explodeert en neemt tot 12 symbolen eromheen op. De lege plekken kunnen worden opgevuld met symbolen die winst opleveren. Dubbele bomsymbolen werken op dezelfde manier, maar deze verbinden zich om alle tussenliggende symbolen te vernietigen, samen met alle identieke symbolen. Drie bommen triggeren free drops!

Het bonusspel

Het bonusspel in Voodoo Gold, dat wordt geactiveerd door drie bommenbonussymbolen, heet Avalanche Free Drops. Met deze winstgevende feature kan je pas écht geld verdienen. Deze bonusronde houdt sticky wilds onderaan wanneer een free drop eindigt. Zolang er free drops zijn, zijn ze er om een winnende combinatie voor je te maken! Elke keer als je een winnende combinatie maakt, wordt het speelveld groter en tijdens de bonusdrops zorgt een veiligheidsniveau ervoor dat je deze extra kans op grote winst niet verliest!


Archieven en ander nieuws