Schijnwerpers op Wings of Riches

24.12.2019

Bezoek de wondere wereld van feeën in Wings of Riches, het nieuwste casinoslotspel van NetEnt. In dit prachtige slotspel met sprookjesthema kan je je vleugels uitslaan en wegvliegen met alle rijkdommen! De magie van dit spel zal je in de ban houden... Net zoals de lucratieve bonusfuncties. Klaar om je vleugels te spreiden en een grote winnaar te worden in deze sprookjeswereld?

Feeën als vriend

Verklein jezelf tot op sprookjesgrootte en fladder rond in fantasievolle werelden waar je kennismaakt met je nieuwe vrienden! In een sprookjesachtige microkosmos ontmoet je deze mysterieuze, vriendelijke wezens van dichtbij, terwijl ze op je reels stoeien, omringd door prachtige bloemen en kleine insectenvriendjes. Kan je de feeën zover krijgen dat je ze helpen om ongelooflijke rijkdommen te vergaren? Spreid je vleugels uit en ontdek het nu!

Flower power

In Wings of Riches vormen bloemen de sleutel naar de grootste winsten. Telkens als het symbool van de wilde paardenbloem op rol 2, 3 of 4 verschijnt, zal het andere symbolen vervangen om steeds grotere combinaties van winnende symbolen te creëren. Deze wilde paardenbloemsymbolen kunnen zelfs meerdere malen worden verspreid naar aangrenzende symbolen om ook deze wild te maken, waardoor je kansen op een grote winst nog toenemen.

Libellenbonus

Het libellensymbool is een scatter die een winst uitbetaalt, eender waar ze verschijnt, zolang er maar minstens 3 van hen zijn. Dit activeert ook het bonusspel, waarin je behalve meer uitbreidende wilds van paardenbloemen ook nog eens multipliers voor je winsten krijgt. Aangezien 2 of meer extra scatters tijdens het bonusspel aanleiding geven tot extra gratis spins, kan de magie voor altijd blijven doorgaan!


Archieven en ander nieuws