Seizoensweddenschappen op nationale voetbalcompetities

09.04.2020

Momenteel liggen voetbalcompetities over de hele wereld in een of andere vorm stil. Het is te vroeg om met zekerheid te zeggen welke competitie het eerst opnieuw zal starten. Gelukkig geeft dit ons ook een kans. Inderdaad: in onze rubriek wedden op speciale evenementen kan je proberen te voorspellen welke nationale competitie als eerste van start zal gaan. Zullen we eens kijken wat dit intrigerende aanbod inhoudt?

Het aanbod van wedden op speciale evenementen op goldenpalace.be gaat meer over het algemene karakter van evenementen dan over sportieve resultaten. Populaire weddenschappen op speciale evenementen zijn politieke verkiezingen en prijsuitreikingen. En nu bieden we ook weddenschappen op competities aan. Met deze optie kan je inzetten op welke van de drie grote voetbalcompetities het eerst opnieuw zal beginnen: de Engelse Premier League, La Liga in Spanje of de Italiaanse Serie A.

Premier League

Als de belangrijkste nationale competitie ter wereld is het voor de Premier League misschien wel van vitaal belang dat het als eerste de draad opnieuw opneemt. Er doen geruchten de ronde dat de organisatie van de Premier League achter de schermen probeert om vanaf juni te starten met het spelen van wedstrijden. Kunnen de Engelsen La Liga (@1.75) en de Serie A (@150) op snelheid nemen?

Zet nu in op de start van het seizoen!

La Liga

Met zwaargewichten als Barcelona en Real Madrid is het duidelijk dat La Liga in Spanje over voldoende vuurkracht beschikt om weer het veld op te gaan voordat de anderen dat doen. Sinds 11 maart werd er geen wedstrijd meer gespeeld en op dat moment stond Barça aan de leiding. Als we de geruchten mogen geloven, wil La Liga op donderdag 28 mei weer van start gaan. @2.00 tegen @1.75 voor de Premier League lijkt te suggereren dat dit nogal optimistisch is...

Zet nu in op de start van het seizoen!

Serie A

De Serie A was een van de eerste competities ter wereld die openlijk opnieuw trainingen overwoog als voorbereiding op mogelijke komende wedstrijden. Maar dit plan was simpelweg niet haalbaar en ging logischerwijs dus ook niet door. Op dit moment is er in Italië geen betrouwbare informatie over een mogelijke herstart. Het is onwaarschijnlijk dat dit eerder dan de Premier League of La Liga zal zijn, met een respectieve notering voor beide @2.50 en @1.50.

Zet nu in op de start van het seizoen!


Archieven en ander nieuws