Spectaculaire winsten in 2021 tot nu toe

25.01.2021

2020 was al een geweldig jaar voor onze sportwedders. Ondanks de onregelmatige sportevenementen wisten honderden spelers het hele jaar door duizenden euro's te winnen. We kunnen ervan uitgaan dat 2021 nog beter wordt – en niet alleen omdat er een aantal geweldige evenementen op komst zijn.

We zijn nog maar 25 dagen ver in het jaar 2021. Toch zagen we al enkele spectaculaire winsten op sportweddenschappen, omdat veel spelers risicovolle weddenschappen afsloten in de hoop op een overweldigende winst. In dit artikel zoomen we in op 3 opvallende weddenschappen. Lees verder als je wilt zien hoe je medespelers hun winsten behalen op sportweddenschappen bij Golden Palace!

Bali1973: €25 brengt €1.117,40 op

Onze speler Bali1973 had op 20 januari het geluk aan zijn zijde toen een multi-bet van 5 selecties op Zuid-Amerikaanse voetbalwedstrijden precies eindigde zoals hij had voorspeld. Twee van zijn voorspellingen sprongen daarbij in het oog. Bali1973 waagde het in te zetten op 'Zevende doelpunt: Avai' in de Braziliaanse Serie B-wedstrijd tussen Avai en Juventude. Deze live weddenschap had zijn inzet kunnen maken of breken, maar met als einduitslag 5-2 wist onze speler €1.117,40 te halen uit zijn inzet van €25. Zo zie je hoe er winsten te rapen vallen in competities over de hele wereld.

eastbitd: €9,76 brengt €1.532,65 op

Nog spectaculairder is de winst van eastbitd met zijn sportkennis van de Iraanse Azadegan League. Hij koos voor slechts 3 wedstrijden met hoge noteringen: respectievelijk @7.00 @4.95 en @4.40 - dat is een totale notering van ruim @152! Bijna niet te geloven dat zijn live-voorspellingen uitkwamen toen de teams waar hij zijn geld op had ingezet de kansen overwonnen. Met zijn scherp inzicht wist onze speler op 18 januari zijn bescheiden inzet van €9,76 om te zetten in een ontvangst van €1.532,65. Proficiat, eastbitd, om ons te laten zien hoe we winst kunnen maken!

bosfiro: €5 brengt €869,11 op

Onze speler bosfiro verraste ons begin januari met de meest verbazingwekkende winst van 2021 tot nu toe. Hij verraste ons allemaal op met een 8-voudige voetbalweddenschap op de Belgische Pro League gecombineerd met selecties op de Franse Ligue 1 en de Italiaanse Serie A. Alle selecties flirtten met de notering @2.00, die twee keer de inzet zou hebben opgebracht als het een single bet was geweest. Met de combinatie hier werd de inzet echter vermenigvuldigd met ruim 173. Toen al zijn voorspellingen uitkwamen, ontving bosfiro maar liefst €869,11 met een eenvoudige inzet van €5. Ongelooflijk!

Komende opportuniteiten

Denk jij het beter te kunnen doen dan onze huidige top drie? Slaag jij erin €1.000 te winnen met een inzet van €5 en zo bosfiro te verslaan? Met ons ruime aanbod aan sportweddenschappen op goldenpalace.be ligt het allemaal binnen handbereik! Of je nu houdt van populaire weddenschappen op voetbal of basketbal, of je bent op zoek naar grote kansen in nichesporten zoals UFC, darts, cyclo-cross of American football, op goldenpalace.be ben je aan het juiste adres. Registreer nu om je weg naar winst op te gaan!


Archieven en ander nieuws