Speel de lenteversie van Homestead

21.04.2020

Na een lange strenge winter is Button de egel eindelijk weer klaar voor het werk op zijn boerderij! In deze nieuwe versie van de strategische dice game Homestead van Airdice hangt de lente letterlijk in de lucht met prachtige en schattige nieuwe visuals en animaties. Help jij Button op zijn boerderij? Als je onze vriend de egel helpt kan je natuurlijk ook de vruchten plukken van zijn harde werk. Word de eerste winnaar in deze speciale lente-editie van Homestead!

De lente hangt in de lucht

De winter is voorbij, de lente hangt in de lucht en Button ontwaakt uit zijn winterslaap. Hij is zo blij dat je zijn boerderij hebt verzorgd terwijl hij een welverdiend dutje deed! Toch rekent hij nog altijd op jouw hulp. Er valt immers nog heel wat werk op te knappen op de boerderij en hij hoopt dat jij hem daarbij opnieuw kan helpen. En laten we eerlijk zijn: wie kan er nu nee zeggen tegen onze schattige egelvriend?

Ontspannende gameplay

Het eerste wat opvalt als je deze lenteversie van Homestead start, is de ontspannende soundtrack. Zoals Button weet, is het niet nodig om je snel naar de velden te haasten. Je kan er beter je tijd voor nemen! Ook nu zorgen de graphics ervoor dat je je vlug zal thuis voelen in de knusse wereld van Button. Een winnende lijn in een van de vier boxen van deze strategische dice game levert je een prachtige animatie van zijn groeiende boerderij op!

Strategisch diceplezier

Door de vele features gericht op een rustige gameplay kan je Homestead rustig aan spelen. Je krijgt vanzelfsprekend heel wat kansen op winst, gewoon door het rustig aan te doen en je eigen strategische tempo te bepalen. De inzet varieert nog altijd van €0,25 tot €25 en met de bonusspel-feature krijg je ofwel een geld- of puntenbonus, ofwel mystery games.

Klik het spelicoon om te spelen!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws