Speel en win met Gaming1

14.04.2021

Bij goldenpalace.be komt er geen einde aan de nieuwe verrassingen. In een nieuwe baanbrekende stap krijg je bij Golden Palace, jouw favoriete online gaming platform, nu toegang tot de wondere wereld van Gaming1. Tijd voor een ontdekkingstocht naar jouw nieuwe favoriete dice games, aangeboden door Gaming1!

Op dit moment vind je ons aanbod verschillende games die tot grote hits zijn uitgegroeid in de casinowereld. Omdat we midden in onze Golden Easter-promotie zitten, belichten we de nu de dice games in een van onze Golden Easter-missies van deze week. Slaag jij erin met Gaming1 zowel geld als Golden Points te winnen?

Caveman Stoney

Reis terug in de tijd en maak kennis met Caveman Stoney! Onze prehistorische vriend heeft zopas het vuur ontdekt. Hij hoopt vurig dat te kunnen gebruiken voor jou op zijn 5 dice reels in de Fire Fiesta bonusronde. Daar krijg je 10 gratis spins met multipliers. Deze game biedt ook een Star Jackpot minigame.

Caveman Stoney
Take it or not

Take it or Not

Opgelet, beste liefhebber van strategische dice games: Gaming1 heeft een hele reeks nieuwe games voor jullie in petto! Een van de populairste is Take it or Not. Wanneer je de bonusronde activeert, heb je de keuze om de prijs die je wordt aangeboden te aanvaarden of te weigeren. Geld, punten of mystery games: wat beslis jij, Take it or Not?

Fakir Slot

Met Fakir Slot heb je het gouden pad naar Nirvana gevonden! Deze enorm populaire en dus niet te missen slotgame is eindelijk beschikbaar op goldenpalace.be! Fakir Slot heeft 243 winmanieren, wat betekent dat elke juiste combinatie op de 5 rollen altijd winnend is. In de bonusronde maak je bovendien kans op een progressieve jackpot!

Fakir Slot
Feng Li Dragon

Feng Li Dragon

In Feng Li Dragon trekken we richting China op zoek naar fortuin! Deze dice slotgame van 5 rollen met elk 3 symbolen biedt 243 winmanieren en een jackpot. Daarnaast kan je munten verzamelen, die je kan gebruiken voor voordelen in de gronde met gratis spins. Lukt het jou om de Feng Li Dragon te ontketenen om de grootste winsten te behalen?

Relic Heroes

Relic Heroes is een next-gen dice slotgame, waarin je op zoek gaat naar archeologische schatten. De meest waardevolle daarvan is Holy Idol! De uitdaging hier bestaat erin om zoveel mogelijk schatten te verzamelen door de vallen te ontwijken. Bewijs hoe talentvol jij bent in dit avontuur en win tot 500 keer jouw inzet!

Relic Heroes

Archieven en ander nieuws