Speel Katmandu Gold voor Golden Points

22.04.2021

Katmandu Gold

Als liefhebber van onze slotgametoernooien weet je dat deze een leuke en uitdagende manier vormen om extra geld te verdienen op goldenpalace.be. Op elke weekdag is er een prijzenpot van €700, op zaterdag en zondag wordt dat zelfs telkens €1.400. Het enige wat je moet doen is de beste score in toernooimodus halen!

Natuurlijk moesten we een toernooimissie opnemen in onze geweldige Golden Easter-promotie. Dat is meteen de reden dat je, alleen nu vrijdag, naast de reguliere toernooiprijzen ook Golden Points kunt winnen op de avontuurlijke slotgame Katmandu Gold van ELK Studios. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees alles over deze missie in dit artikel en op onze Golden Easter-pagina!

Katmandu Gold

In Katmandu Gold, de nieuwste slotgame van spelprovider ELK Studios, maken we kennis met de onverschrokken avonturier Kane. Deze keer trotseert Kane op zijn zoektocht naar schatten en fortuinen de koude, dorre hoogvlakten van de Himalaya. Begeleid hem op zijn reis door de poorten van Katmandu. Uitbreidende wilds en een ice climber-feature botsen met de lawineachtige gameplay over 6 rollen, die groter en groter kunnen worden. Met 4096 winmanieren brengt elke combinatie in deze avontuurlijke slotgame jou op het pad naar grote winsten!

Toernooien

Heb je al één of meerdere van onze toernooien gewonnen? Ook jij kan een deel van onze dagelijkse prijzenpot van €700 winnen door een toppositie te bemachtigen op onze toernooigames! In het weekend verdubbelen we die prijzenpot, dus heb je twee keer zoveel reden om jezelf en anderen uit te dagen! De topplaatsen op onze toernooigames van de dag ontvangen cashprijzen, dus ga ervoor! Op vrijdag is het tijd om Katmandu Gold te spelen en kans te maken op jouw deel van de royale dagelijkse prijzenpot. Dankzij Golden Easter kan je zelfs Golden Points winnen!

Golden Easter

Golden Easter, onze prachtige lentewedstrijd die de hele maand april loopt, biedt tal van manieren om het meeste te halen uit jouw favoriete online gaming-platform goldenpalace.be. Elke week kun je deelnemen aan 5 missies, die elk honderden Golden Points waard zijn. Je kunt deze vervolgens gebruiken om jezelf te trakteren op een mooi cadeau in onze VIP Shop. Morgen, vrijdag 23 april, is het tijd om de beste score proberen te halen op onze toernooigame Katmandu Gold. Mis deze uitdaging niet - ze is alleen beschikbaar op deze vrijdag!


Archieven en ander nieuws