Speel Opal Fruits, de nieuwste hit van Big Time Gaming.

17.06.2019

Opal Fruits, het nieuwste slotspel van Big Time Gaming, heeft alles om de volgende grote hit te worden. We lanceerden het pas enkele dagen geleden op goldenpalace.be en het maakt er nu al furore! Het is niet moeilijk te begrijpen waarom: het spel biedt tal van nieuwe functies die alle soorten spelers aanspreken. Ontdek hoe ook jij geld kan verdienen met dit slotspel van de volgende generatie!

Als je denkt dat je alles van slotgames kent, zal Opal Fruits je opnieuw doen nadenken. Behalve free spins bij winnende combinaties beschikt dit ingenieuze slotspel over de unieke Triple Reaction-functie van Big Time Gaming. Dit betekent dat er naast 6 normale rollen van 3 symbolen ook 2 extra rollen van 4 symbolen zijn, één boven en één onder. Zo krijg je 5.625 manieren om te winnen. Best cool, niet?

De gameplay springt dankzij deze layout in het oog, want de rollen draaien overal om ons heen. De bovenste en onderste rollen zijn er natuurlijk niet alleen voor de gameplay: ze bevatten daarenboven zowel wilds als multipliers. Ook de gewone rollen hebben speciale symbolen. Elke keer dat je 4 FREE scatters verzamelt, krijg je 10 gratis spins. Als je meer van deze verspreide symbolen krijgt, zal je winstvermenigvuldiger toenemen.

Ben je klaar om dit slotspel vol functies uit te proberen? Je kan misschien gratis op zoek gaan naar winst met Opal Fruits: als je je nog niet geregistreerd hebt, doe dat dan nu, want nieuwe registraties krijgen een welkomstbonus van €5! Wanneer je een eerste storting doet, zijn we nog vrijgeviger: maak gewoon gebruik van de bonuscode GP250 en ontvang 100% van je gestorte bedrag voor tot €250 extra. Wat kan je nog meer verlangen om te starten? Ga ervoor!


Archieven en ander nieuws