Speel Vegas No Limit Wins, win meer Golden Points!

21.07.2021

Vegas No Limit Wins is de nieuwste game van provider Rubyplay. Om het belang van deze luxueuze slot game te benadrukken werkt Rubyplay samen met goldenpalace.be om je een unieke promotie aan te bieden. Speel voor jouw deel van een prijzenpot die niet minder dan 300.000 Golden Points bevat – bovenop je reguliere GP die je wint door gewoon het spel te spelen. Dit is jouw kans om je VIP Shop-geschenk binnen te halen!

Vegas No Limit Wins

Vegas No Limit Wins biedt een unieke combinatie van een hoog winstpotentieel en frequente winsten. Dit spel combineert het gevoel van klassieke Vegas-slots met moderne functies zoals 50 winlijnen en meer. Het heeft een Jackpot Mania feature met niet minder dan 5 jackpots, en free spins met gegarandeerde winsten, dankzij de Chip feature. Deze chips hier hebben een geldwaarde tot 20 keer je inzet. Als je genoeg chips hebt, kan je de grootste jackpot winnen, ter waarde van 2.000 keer je inzet!

Vegas no limit wins

300.000 Golden Points

Om je te helpen dit slot spel van Rubyplay te ontdekken, hebben we een promotie gemaakt met een prijzenpot van 300.000 Golden Points. Speel Vegas No Limit Wins van 21 juli tot 28 juli, en je zal beloond worden met jouw percentuele deel van de prijzenpot van 300.000 Golden Points. Je kan hier alleen maar winnen, want elke spin levert je meer Golden Points op! Ben je klaar om genoeg Golden Points te verdienen voor dat VIP Shop-geschenk dat je al een tijdje op het oog hebt? Dit is je kans! Je kan de voorwaarden van deze promotie hier vinden.


Archieven en ander nieuws