Spektakelwedstrijd in de Belgische Pro League: Anderlecht - Standard Luik

27.11.2020

De Belgische Pro League brengt ons iedere week spektakel en blijft daardoor erg populair bij heel wat sportwedders. Enkele wedstrijden van de hoogste Belgische voetbalklasse zijn intussen uitgegroeid tot echte hoogtepunten van het sportweekend voor zowel de casual fan als de professional.

Met Anderlecht - Standard Luik nu zondag krijgen we een van de meest spektakelrijke wedstrijden van de competitie. Beide teams staan bekend om hun speelstijl, die even vurig is als de supporters van beide teams! Hebben jullie al een winnaar in gedachten? Laten we inzoomen op deze wedstrijd en wat geld verdienen!

Anderlecht - Standard Luik

Zeggen dat Anderlecht vorig jaar een moeilijk seizoen beleefde, zou een understatement zijn. Het beroemde paarswitte team uit Brussel heeft nog niet opnieuw de vorm teruggevonden die het ooit had, maar onder impuls van coach Vincent Kompany heeft de ploeg hard gewerkt om daar te staan waar ze in het Belgische voetbal thuishoort. De inspanningen van Anderlecht werden beloond met een 7e plaats in het klassement. Dat is maar 5 punten minder dan leider Club Brugge.

Standard Luik heeft intussen gedaan wat het altijd doet: een zeer fysieke speelstijl op de mat brengen, zowel uit als thuis. Niet dat elk team het altijd publiekelijk zal toegeven, maar Standard is altijd een ploeg om rekening mee te houden. De Rouches staan momenteel op een verdiende 5e plaats, maar er is altijd honger naar meer. Kunnen ze Anderlecht in eigen huis verslaan?

Statistieken

Huidige rangschikking na 13 wedstrijden:

  • Anderlecht: 7e met 21 punten
  • Standard Luik: 5e met 23 punten

Onderlinge resultaten (46 wedstrijden):

  • Standard Luik – Anderlecht: 1-1
  • Anderlecht – Standard Luik: 1-0
  • Standard Luik – Anderlecht: 2-1
  • Anderlecht – Standard Luik: 2-1
  • Standard Luik – Anderlecht: 3-3

Onderlinge resultaten (46 wedstrijden):

  • Overwinningen voor Anderlecht: 15
  • Gelijke spelen: 13
  • Overwinningen voor Standard Luik: 18

Vorm:

Conclusie

Anderlecht heeft het thuisvoordeel, maar zonder de steun van zijn paarse supportersschare op de tribunes kan RSCA niet zo voluit spelen als het normaal zou doen. Een kleine overwinning na een zwaarbevochten wedstrijd lijkt een goede keuze @8.40 via 'Correcte score: 1-0' of @2.16 voor een gewone 1X2-stijl overwinning. Het verleden vertelt ons dat in de wedstrijden tussen deze teams gemiddeld 2,5 doelpunten werden gescoord. Een weddenschap op 'Totaal Over 1,5' of zelfs 'Totaal Over 2,5' zou een lonende keuze kunnen zijn. Ook een gelijkspel is goed mogelijk @3.50. Zet nu slim in!

Je voorspelling is geld waard!

Als fervent aanhanger van het Belgische voetbal ken je zeker het belang van deze spectaculaire wedstrijd. Voeg nu de daad bij het woord: tijd om je voetbalkennis te bewijzen met een slimme en succesvolle weddenschap! Als je nog niet geregistreerd bent bij goldenpalace.be, dan is dit je kans om van je eerste winst te proeven. We kijken uit naar jouw grote winst op deze spektakelwedstrijd in de Pro League zondagavond!


Archieven en ander nieuws