Spirou Charleroi en Golden Palace spelen samen voor winst!

10.01.2020

Golden Palace heeft een passie voor livesport. Met deze sportieve passie in het achterhoofd zijn we verheugd een grote aankondiging te mogen doen. Vanaf 2020 gaat Golden Palace een sponsorpartnerschap aan met het bekende Belgische basketbalteam Spirou Charleroi! Ben je klaar om alle leuke dingen te ontdekken die dankzij dit sportpartnerschap in het verschiet liggen?

Elke basketballiefhebber weet dat Spirou Charleroi een grote ploeg om rekening mee te houden was en is in het Belgische basketbal. De ploeg uit Charleroi heeft sinds haar oprichting in 1989 al heel wat onderscheidingen behaald: 10 keer Belgisch kampioen, 5 keer de Belgische Beker en 7 keer de Belgische Supercup. We hopen dat we ons in de toekomst kunnen verheugen op vele gezamenlijke succesverhalen tussen Spirou en Golden Palace en dat onze wedders samen met ons zullen supporteren voor onze basketbalpartner.

Want uiteindelijk is dit het grote voordeel voor zowel de wedders van Golden Palace als de fans van Spirou Charleroi: dankzij deze samenwerking gaan we binnenkort van start met livestreaming van alle thuiswedstrijden van Spirou! Natuurlijk wordt dit exclusieve livebasketbalaanbod aangevuld met de beste noteringen en weddenschappen die goldenpalace.be te bieden heeft. Inderdaad: je kan de livebasketbalwedstrijden bekijken en tegelijk liveweddenschappen plaatsen vanaf dezelfde locatie!

Natuurlijk omvat dit partnerschap nog veel meer. Fans zullen op de Spirou-pagina van goldenpalace.be hun MVP (Most Valuable Player, meest waardevolle speler) voor alle wedstrijden kunnen kiezen. Als je een echte basketbalfan – of misschien al supporter van Spirou – bent, hebben we nog een traktatie voor je klaarliggen. Volg onze wedstrijdkanalen en ontdek hoe je tickets voor de thuiswedstrijden van Spirou kunt winnen. Zo kan je je team zelf naar de overwinning juichen in de Dôme.

Plaats intussen al gerust een weddenschap op Spirou Charleroi. Op onze sportwedpagina vind je een uitgebreid aanbod aan basketbalweddenschappen. Ontdek alle spannende weddenschappen op de Belgische basketbalcompetitie die we in de aanbieding hebben, maak een slimme beslissing, en slamdunk er een grote winst uit! Nog geen speler? Schrijf je dan nu in om te genieten van onze welkomstbonus van €5 en onze eerste stortingsverzekeringsbonus tot €40!


Archieven en ander nieuws