Spirou Charleroi - Kangoeroes Mechelen

14.01.2021

Het is verre van een geheim dat Golden Palace een passie heeft voor sport. Kijk maar naar de sportteams waarmee we samenwerken voor de overwinning! In het basketbal is een van onze belangrijkste partners Spirou Charleroi, al geruime tijd een van de grootmachten van het Belgische basketbal, en dat ongetwijfeld nog jarenlang.

Deze avond krijgt ons gesponsorde team in de Spiroudome het bezoek van Kangoeroes Mechelen voor een wedstrijd met hoge inzet in de Belgische basketbalcompetitie. Het toeval wil dat beide ploegen elkaar vorig weekend in een heenwedstrijd hebben ontmoet. Spirou haalde het in die wedstrijd van Kangoeroes. Slaagt ons team daar opnieuw in?

Spirou - Kangoeroes (donderdag 14 januari om 21.30 uur)

Spirou Charleroi, een van onze hoofdpartners in het Belgische basketbal, vecht zich een weg omhoog in de Belgische basketbalcompetitie. Onze ploeg is in het klassement intussen naar de 4de plaats opgeklommen. Als de resultaten van vorige week indicatief zijn, dan heeft Spirou afgelopen zaterdag eindelijk zijn draai gevonden na winst in Mechelen met 74-89.

Kom op, Spirou: win meer dan twee keer je inzet door in te zetten op Spirou met 'Totaal: meer dan 81,5'!

Zet in op Spirou Charleroi - Kangoeroes Mechelen

Kangoeroes Mechelen heeft zijn vorm dit jaar nog niet kunnen tonen. Het telt slechts 4 punten, half zoveel als de 8 van Spirou, maar het staat wel 6e in de nationale rangschikking. Als Kangoeroes Mechelen verder wilt geraken, moet het winnen tegen Spirou Charleroi. Dat is niet zo voor de hand liggend, want enkele dagen geleden verloor zijn laatste thuiswedstrijd tegen datzelfde team...

Charleroi wint met 6 tot 10 punten verschil biedt een geweldige notering @4,40!

Zet in op Spirou Charleroi - Kangoeroes Mechelen

Nog veel meer basketbal - uit België en daarbuiten!

Ben jij een van die sportfans die op zoek is naar iets anders dan altijd maar die eeuwige voetbalweddenschappen? Dan vind je in basketbalweddenschappen een welkome afwisseling! Wij hebben een uiterst uitgebreid aanbod van weddenschappen op de Belgische basketbalcompetitie en daarbuiten.

NBA-weddenschappen zijn natuurlijk altijd een populaire keuze, maar de wereld is zoveel groter! Blader door het basketbalaanbod op onze sportboekpagina voor alle weddenschappen op de grootste basketbalcompetities ter wereld. We hebben onze beste kansen voor jou klaarliggen, dus wacht niet langer om je in te schrijven en te winnen!

Zet nu in op basketbal


Archieven en ander nieuws