Sponsorwedstrijd: KV Mechelen vs Club Brugge

17 maart 2023

Sponsorwedstrijd: KV Mechelen vs Club Brugge | Sponsoring KVM | Golden Palace | Goldenpalace.be

KV Mechelen staat voor een zware uitdaging: op 2 april komt de kampioen van vorig jaar, Club Brugge, op bezoek in Achter De Kazerne. Golden Palace, al jaren een vaste sponsorpartner van KVM, heeft de eer om de wedstrijd zelf te sponsoren. Je weet wat dat betekent: jij krijgt de kans om er live bij te zijn, als VIP zelfs! Bekijk onze sponsorwedstrijd met geweldige KVM-prijzen.

Sponsorwedstrijd: KV Mechelen vs Club Brugge

Club Brugge zit in moeilijk vaarwater met wisselvallige prestaties, dus dit zou het moment kunnen zijn voor Malinwa om toe te slaan en de titelverdediger een zware slag toe te brengen. Wil jij onze rood-gele ploeg aanmoedigen in hun strijd om de 3 punten thuis te houden? Dat kan! We hebben 3 prijzen te winnen in onze huidige sponsorwedstrijd. Vul gewoon de wedstrijd in op onze sponsorwedstrijdpagina om kans te maken.

·       Niveau GOLD (eerste prijs): VIP-diner voor 4 personen + VIP tickets voor 4 personen + deelname aan penaltywedstrijd
·       Niveau SILVER (tweede prijs): 4 gewone tickets + €50 cashless kaart + deelname aan penaltywedstrijd
·       Niveau BRONZE (derde prijs): 4 gewone tickets

Klinkt als een droom die uitkomt voor een KVM-fan, toch? Het enige wat je hoeft te doen, is onze sponsorwedstrijdpagina bezoeken, daar enkele basisgegevens invullen en een eenvoudige vraag beantwoorden. Als je één van de gelukkige winnaars bent, ben je er op 2 april om 18u30 bij als KV Mechelen het opneemt tegen Club Brugge!
 

 

Geweldig half-time entertainment door Golden Palace

Golden Palace is wedstrijdsponsor voor deze boeiende voetbalclash, en we hebben een verrassing voor je tijdens de rustpauze! De winnaar van de GOLD-prijs en de winnaar van de SILVER-prijs mogen deelnemen aan een wedstrijd penaltywedstrijd tegen de keeper van KVM. Beide deelnemers krijgen 3 penalty’s, en als een van beiden twee keer weet te scoren, dan trakteert Golden Palace in de Bunker na de wedstrijd (voorwaarden van toepassing).
 

IK NEEM DEEL ➤


cookies
adx