Sport dit weekend: Premier League en UFC Fight Night

15.01.2021

Dit weekend wordt een geweldig weekend voor zowel onze sportfans als gokkers! In de MMA is er de UFC Fight Night, waarin de langverwachte strijd om dominantie bij de lichtgewichten tussen Max Holloway en Calvin Kattar het absolute hoogtepunt vormt.

Met de belangrijkste voetbalwedstrijd van de Engelse Premier League dit weekend staat er een echte klassieker op het programma: Liverpool krijgt het bezoek van Manchester United. Kun jij voorspellen wie wint? Zoals altijd kan een juiste voorspelling een ton geld opleveren bij Golden Palace!

Max Holloway - Calvin Kattar (UFC Fight Night, zaterdag 16 januari om 21 uur)

Liefhebbers van grote gevechten tussen MMA-grootheden van hun generatie kijken al een tijdje uit naar de UFC Fight Night. De belangrijkste strijd bij de lichtgewichten is die tussen huidig kampioen bij de lichtgewichten, Max Holloway, en uitdager Calvin Kattar.

Als jij denkt te weten of titelverdediger Holloway er al dan niet in slaagt Kattar af te houden, dan is dit het moment om dat te bewijzen! Ook voorafgaand aan het hoofdevenement heb je heel wat mogelijkheden, zoals de aantrekkelijke wedstrijd tussen voormalig kampioen bij de weltergewichten, Carlos Condit, en Matt Brooks.

Kattar verrast Holloway biedt een geweldige notering @2,33!

Zet in op de UFC Fight Night

Liverpool - Manchester United (Engelse Premier League, zondag 17 januari om 17.30 uur)

In het Engelse voetbal draagt het seizoen 2020-2021 alle kenmerken van een thriller in zich, want zowel huidig titelverdediger Liverpool als Manchester United zijn in grote vorm en azen op de titel. Er zijn nog andere ploegen in de running, maar dit weekend staan de nummers 2 en 1 in de ranglijst tegenover elkaar.

Liverpool, dat door de lege stadions niet echt kan profiteren van het thuisvoordeel, staat slechts 3 punten achter op de huidige leider Manchester United. Een overwinning voor de Reds zou hen op gelijke hoogte brengen. Manchester zal hoe dan ook bovenaan blijven, want de Red Devils hebben tot nu toe meer wedstrijden gewonnen...

Liverpool zet met winst een grote stap naar een tweede opeenvolgende titel @1,96!

Zet in op de Premier League

Nog meer sportweddenschappen!

Dit is maar een kleine greep uit de sportevenementen waar je op kunt wedden bij goldenpalace.be. Een snelle blik op onze sportboekpagina toont je honderden weddenschapsmogelijkheden op tientallen sporten. Wat jouw favoriete sport of team ook is, je kunt erop inzetten bij Golden Palace!

Het is aan jou om de beste manier te vinden om geld te verdienen met je sportkennis. Misschien sluit je het weekend af met een aantal grote winsten op de sportevenementen ! Schrijf je nu in als je dat nog niet eerder hebt gedaan, doe je eerste storting en je bent klaar om nog meer uit je sport te halen!


Archieven en ander nieuws