Sportevenementen dit weekend: het beste van België!

23.04.2021

Het is België boven in de Golden Easter-sportmissies van dit weekend! Noteer zondag 25 april in jouw agenda: die dag is er zowel de Belgische bekerfinale in het voetbal als de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik. Kan jij de uitslag van deze grote sportevenementen voorspellen?

Omdat deze evenementen deel uitmaken van de Golden Easter-missies van deze week, kan je 300 punten winnen door op deze evenementen te wedden. Om er zeker van te zijn dat je weet wat er op het spel staat, gaan we hieronder dieper in op deze sportevenementen. Mis deze Golden Points zeker niet!

Bekerfinale België (zondag 25 april, 20.45 uur)

Op 2 na zijn alle ploegen uitgeschakeld in de strijd om de Belgische beker: zondag wordt de finale gespeeld tussen Standard Luik en KRC Genk. Na een seizoen met wisselende resultaten zal Standard met volle overgave strijden om de beker in de wacht te slepen, maar ook KRC Genk kijkt naar deze finale voor zijn grootste kans op een trofee dit jaar. Gaat de Belgische beker dit jaar naar Genk of naar Luik? Vergeet niet dat jouw enkele weddenschap op deze bekerfinale deel uitmaakt van jouw Golden Easter-sportmissie voor 300 Golden Points!

Zet in op een echte bekerfinale: 'Verlengingen & Goal: Ja' is @4,50 waard!

Zet nu in op de Beker van België

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Luik-Bastenaken-Luik

De beste wielrenners ter wereld komen samen voor een van de grootste klassieke eendaagse wielerrondes van België: Luik-Bastenaken-Luik. Vorig jaar won de Sloveen Primož Roglič "La Doyenne", en van de krachtpatser van de Jumbo-Visma wordt verwacht dat hij voor een tweede opeenvolgende keer meedingt naar de overwinning. In de Fransman Julian Alaphilippe vindt hij een waardige tegenstander, die zijn ongelooflijke vorm al bewees door enkele dagen geleden de Waalse Pijl te winnen Gaat de strijd tussen deze twee of zie jij een andere renner de overwinning van hen afsnoepen?

Zet nu in op Luik-Bastenaken-Luik

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Er nog veel meer!

Bij goldenpalace.be komt er geen eind aan het aanbod van sportweddenschappen. Je bent altijd welkom om mee te spelen in sportweddenschappen op andere evenementen, zoals de EFL Cup Final tussen twee van de grootste teams van Engeland, Manchester City en Tottenham Hotspur. En er is nog zo veel meer te ontdekken. Neem een kijkje op onze sportboekpagina, plaats je weddenschappen en win een recordbedrag, zoals Aya2002 deed met bijna €20.000! Registreer nu als je dat nog niet gedaan hebt en ontdek ons uitgebreide aanbod van sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws