Sportplezier met Golden December

21.12.2020

Heb je nog wat Golden december-punten te kort en wacht je jouw kans af om toe te slaan? Als je van sport houdt, is jouw moment deze week gekomen! We hebben immers niet één, maar twee uitdagingen rond sport voor je klaarstaan de komende dagen. Tijd om punten te verdienen en enkele plaatsen in het klassement op te klimmen!

Vandaag, maandag 21 december, gaan we na hoe goed jij risico’s kunt inschatten bij het inzetten op komende sportevenementen. Woensdag 23 december trekken we naar ons spannende virtuele sportaanbod. Er zijn honderden punten te winnen in deze uitdagingen rond sport, mis ze zeker niet!

Multibetuitdaging

Er zijn vandaag de dag tal van boeiende sportevenementen. Daarom draait het bij deze uitdaging helemaal om sportweddenschappen, waarbij we op zoek gaan naar diegenen die het risico niet schuwen. Meer specifiek: hoeveel selecties durf jij in één multi-bet te stoppen? Blader gewoon door ons wedstrijdaanbod van vandaag, voeg selecties met een notering van minstens @1.10 samen in een multi-bet en zet minstens €1 in. Dat is alles! Wie de multi-bet met de meeste selecties wint, krijgt 250 punten. Hoeveel risico bij jij bereid te nemen voor je Golden December-punten?

Virtuele sporten

Tijd om ons virtuele sportaanbod in de kijker te plaatsen! Als sportwedder heb je ongetwijfeld al je weg naar onze virtuele omgeving gevonden. In principe werkt het precies hetzelfde als ons reguliere sportweddenschapsaanbod. Er is echter één groot verschil: de resultaten van alle wedstrijden hier worden door het systeem gegenereerd. In deze kansspelversie van sport kan je dus niet op je sportkennis voortgaan! Gelukkig gaat het winnen van punten hier heel eenvoudig: je verdient 50 punten per inzet van €10 (maximaal 500 punten).

Geef niet op!

Ben je nog altijd in de running voor een betere plaats in het klassement dan waar je op dit moment staat? Er zijn deze week duizenden Golden December-punten te winnen. Geef dus niet op, zodat je de prijs waar je al de hele maand naar uitkijkt ook mee naar huis kunt nemen! Het is belangrijk om de algemene voorwaarden van Golden December zorgvuldig na te lezen, zodat je precies weet hoe je aan elke uitdaging kunt deelnemen. Als je je nog niet eerder had geregistreerd, kun je dat nog altijd doen om je eigen Golden December te starten. Klaar om te winnen?


Archieven en ander nieuws