Spotlight op Cosmigon

21.10.2020

Cosmigon

Airdice verlegt de grenzen van het strategische dicegamegenre! Hier op goldenpalace.be kun je nu genieten van Cosmigon, de nieuwste strategische dicegame van deze spelprovider.

Bereid je voor op een reis naar elke hoek van het strategische dicegamegenre. Neem jij deze kosmische uitdaging aan en word je de eerste grote winnaar van deze gloednieuwe strategische dicegame?

Cosmigon is een strategische dicegame van kosmische proporties! De game breekt letterlijk uit de vierkante kooi waarin dicegames al te lang opgesloten zaten. Stap nu mee in Cosmigon op zoek naar grootste winsten! Als strategische dice game laat Cosmigon je toe om je eigen strategieën te ontwikkelen volgens jouw spelniveau. Als je een nieuwe speler bent die nog maar pas met het entertainment van goldenpalace.be heeft kennisgemaakt, kan je proberen om de symbolen te creëren die het meest voorkomen. Dit zal je relatief snel een kleine winst opleveren.

Doorgewinterde professionals weten echter dat er meer geld te verdienen valt door te kiezen voor meer waardevolle symbolen, die minder vaak voorkomen. Een van die zeldzame symbolen is het bonussymbool. Als je erin slaagt een horizontale of diagonale winnende lijn te creëren met een van deze symbolen, trek je richting bonusgame. In deze nieuwe feature ben je goed op weg naar grote prijzen, waaronder de onbetaalbare mysterygames. Je mag 5 keer virtueel met de dobbelstenen werpen om te bepalen hoe ver je geraakt.

Bovenop het aantal punten waarop je landt, kan je extra dobbelsteenworpen, spins aan het bonuswiel en mysterygames winnen. De meest succesvolle spelers slagen erin helemaal tot aan het einde van het kosmische pad te komen, waar niet minder dan 25 mysterygames op je wachten! Deze mysterygames zetten elke winst van minstens 100 punten uit de reguliere betaalde game om in een winst van 1.000 punten. Dit is de manier om te winnen! Wacht niet langer en schrijf je nu in om met jouw winst een legende te worden op goldenpalace.be!


Archieven en ander nieuws