Standard - Seraing: wedden op deze Luikse derby

30 september 2022

Nu vrijdag 30 september zal een Luikse derby de voetballiefhebbers in vervoering brengen. Standard Luik en RFC Seraing ontmoeten elkaar. Beide teams hebben een kans om te winnen. Welke van de twee teams zal in deze wedstrijd punten pakken en verder komen in het kampioenschap? Wij bieden je een kans om te wedden op dit duel dat vol actie belooft te zitten.

Standard – Seraing (Jupiler Pro League, 30 september, 20.45 uur)

De 10e speeldag van de Pro League staat in het teken van deze confrontatie tussen twee Luikse ploegen. Enerzijds is Standard Luik, gastheer van deze wedstrijd, in goede vorm na een reeks van 4 opeenvolgende overwinningen. Ze klimmen op naar de 5e plaats op de ranglijst.

Aan de andere kant moet RFC Seraing, 16e op de ranglijst, proberen minstens 1 punt mee terug te nemen gezien hun score tot nu toe (1 overwinning en 3 nederlagen)! Maar alles is nog mogelijk, want in 2021 pakte RFC Seraing 3 punten in dezelfde Luikse derby. Wie zal zegevieren in dit duel? En hoeveel doelpunten zullen de teams, beiden zeer sterk, scoren? Laten we wachten tot vrijdag om erachter te komen... En nu is het jouw beurt om te wedden!

Plaats jouw winnende weddenschap!

Als je een idee hebt wie deze derby gaat winnen, ga dan naar goldenpalace.be. Er is nog tijd om te wedden op deze derby. En als je toch bezig bent, bekijk dan ook de andere geplande wedstrijden en odds in onze lijst met bets voor deze Jupiler Pro League 2022. Ben jij een voetbalexpert? Dan moet je een idee hebben van de uitkomst van de komende wedstrijden. Zet verstandig in op onze lijst en win!

Ik ZET NU IN ➤


cookies
adx