Start van de Bundesliga 2020-2021 deze vrijdag!

17.09.2020

Met de aftrap van de Bundesliga gaat er dit weekend opnieuw een heel interessante markt open voor sportwedders! Als een van de grootste nationale voetbalcompetities ter wereld staat het Bundesligaseizoen 2020-2021 ongetwijfeld garant voor evenveel spektakel als het vorige seizoen.

De weg naar winnende weddenschappen ligt wijd open. Kan jij correcte voorspellingen doen? Laten we inzoomen op de belangrijkste teams van deze competitie en kijken wat het ons kan opleveren om slimmere weddenschappen te plaatsen!

De Bundesliga

Het Duitse topvoetbal staat bol van sterke ploegen die er altijd voor blijven gaan, maar ook van sterke concurrenten die het de topploegen aardig moeilijk kunnen maken. De Bundesliga bestaat in totaal uit 18 teams, waarvan er aan het einde van het seizoen 2 degraderen. De strijd om de eerste vier plaatsen belooft hevig te zijn, want die plaatsen geven recht op deelname aan de Champions League volgend seizoen. Ook de plaatsen 5 tot en met 7 zijn belangrijk voor ploegen die deelname aan de Europa League 2021 ambiëren. Op basis van de cijfers van vorig seizoen proberen we een idee te krijgen van wie wie is in de Bundesliga:

  • Huidig kampioen: Bayern München
  • Topscorer 2019-2020: Robert Lewandowski van Bayern München (34)
  • Gedegradeerde teams: Fortuna Düsseldorf en SC Paderborn
  • Aantal doelpunten: 982 (3,21 per wedstrijd)
  • De langste winnende reeks:  Bayern München (13 wedstrijden)
  • De langste ongeslagen reeks: Bayern München (20 wedstrijden)
  • De langste reeks zonder winst: Schalke 04 (16 wedstrijden)
  • De langste reeks verlieswedstrijden: Werder Bremen, Hertha Berlin, SC Paderborn, Eintracht Frankfurt (5 wedstrijden)
     

Bayern München

Rekordmeister Bayern München voegde nog maar eens een Bundesliga-titel aan zijn record toe. De kampioenstitel 2019-2020 was de 30e titel in de 120-jarige geschiedenis. ‘Die Bayern’ wonnen elk jaar sinds 2013 - een opmerkelijke 8 op 8. Helemaal zeker is het niet aan het begin van dit seizoen, maar we kunnen er toch van uitgaan dat Bayern München ook nu voor alle andere teams de te kloppen ploeg zal zijn.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is het beu als eeuwige tweede te worden beschouwd en heeft de voorbije jaren veel in zijn ploeg geïnvesteerd om de eenzame dominantie van Bayern München te breken. Ondanks die inspanningen eindigde zwart-geel vorig seizoen pas als tweede met 69 punten - 14 punten achter kampioen München. Dit jaar hoopt Dortmund op populaire jonge spelers als Jadon Sancho en Erling Haaland om successen te behalen.

RB Leipzig

RB Leipzig heeft hard gewerkt om zijn concurrenten bij te benen en heeft in een paar jaar tijd grote stappen gezet. De Red Bulls eindigden vorig seizoen als derde op maar 3 punten van Dortmund. Leipzig zal zeker fel van start willen gaan om zijn ambities te onderstrepen. En niet alleen Dortmund moet zich zorgen maken: RB Leipzig heeft ook Bayern München in het vizier, dankzij rijzende sterren als Dayot Upamecano.

De inzetopties zijn allemaal voor jou!

Op goldenpalace.be krijg je een uitgebreid aanbod met alle opties die je nodig hebt. Als je zou willen, kun je gewoon inzetten op de winnaar van de Bundesliga dit seizoen. Een inzet op Borussia Dortmund dat eindelijk de titelambities van Bayern München kan doorkruisen, biedt een aantrekkelijke notering van @6,60. Natuurlijk kun je ook op afzonderlijke wedstrijden inzetten! De eerste wedstrijd, Bayern München - Schalke 04, geeft een mooie notering voor ‘Ruststand/Eindstand: Gelijkspel/Bayern München' @4.20. Als je meer interessante voorspellingen ontdekt, waarom dan niet indruk maken op onze Facebook-gemeenschap met jouw scherpe inzichten? Als je nieuw bent bij goldenpalace.be, kun je nu lid worden en je eerste storting doen om te starten met winnen!


Archieven en ander nieuws