Straffe jackpotwinst op splinternieuw spel Joker Gems!

06.09.2018

Op goldenpalace.be brengen we regelmatig updates van ons casinospelaanbod om bij te blijven met de verwachtingen van onze duizenden spelers. Vaak zien we dat deze nieuwe spellen van de volgende generatie onmiddellijk tot de favorieten gebeuren. Wat er gebeurde nadat we Joker Gems, het nieuwste spel van ELK Studios, lanceerden is evenwel van een heel nieuw niveau van succes...

Joker Gems heeft een heel vernieuwend spelconcept: in dit slotspel maak je geen winnende lijnen van links naar rechts meer. In de plaats daarvan maak je groepen van identieke symbolen. 3 van dezelfde kristalsymbolen (of bar- of jokersymbolen als je veel geluk hebt) betalen een prijs uit als ze rechtstreeks langs links, rechts, boven of onder met elkaar verbonden zijn na een spin. Als dit gebeurt, krijg je ook nog een gratis respin, wat de kans op grotere winsten verhoogt!

Het spel was nog maar enkele uren online toen onze speler Radouanemanai een jackpot wist te winnen! Met inzetten van €4 haalde onze speler eerst een respectabele winst van €280, maar de automatische respin bracht nog veel meer geluk. Door het middenste vak te vervolledigen ging Radouanemanai namelijk met de jackpot van €10.000 aan de haal!

We hebben het gevoel dat dit spel wel eens hoge toppen kan scheren, dankzij zijn innovatieve dynamiek en zijn jackpots. Joker Gems heeft er 3, en die die Radouanemanai won is nog niet eens de grootste. Wie het volledige spelveld kan vullen met identieke symbolen, wint €50.000 – op eender welke inzet!

Wil je ook gaan voor die jackpots? We geven je de kans gratis te spelen dankzij onze €5 welkomstbonus. Gewoon registreren als je dat nog niet deed! Wanneer je daarop klaar bent voor een eerste storting kan je de code GP500 ingeven om 100% van je gestorte bedrag als bonus te krijgen, tot €500. Kortweg: stort €500, speel met €1.000!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx