Strijd voor de eerste plaats in onze slotgametoernooien

29.04.2020

We weten dat onze spelers hunkeren naar aangename manieren om geld te verdienen. Precies daarom hebben we iets meer dan een maand geleden onze toernooipagina ingevoerd. In deze uitdagende competities strijden spelers tegen elkaar voor de eerste plaats. Strijd jij mee voor de overwinning? Er zijn voortdurend nieuwe games die je kan uitproberen om wat extra winst te maken. We hebben al honderden spelers tot €100 euro mogen schenken, meerdere keren per dag. Speel nu mee!

Onze slotgametoernooien zijn intussen erg populair geworden: als ze op zoek zijn naar een uitdaging trekken onze spelers iedere dag meteen naar onze toernooipagina. Op dit moment lopen er 4 toernooien waarin de beste slotgames van ELK Studio roteren. De toernooien duren 2 uur, wat spelers ruimschoots de tijd geeft om te proberen de eerste plaats te veroveren.

Het toernooiaanbod wijzigt voortdurend, zodat alle favoriete games aan bod komen. Daarom kunnen we nu enkele nieuwe games aankondigen! Klik gewoon op de game-iconen onderaan dit artikel om dadelijk met deze juweeltjes te kunnen starten. Op onze toernooipagina ontdek je wanneer je aan jouw favoriete game kan deelnemen. De top 3 ontvangt een geldprijs: de derde en tweede plaats krijgen respectievelijk €25 en €50. De eerste plaats levert je €100 op.

Neem een kijkje hieronder wat de games betreft! In Bloodlust krijgen de fans van het vampiergenre de koude rillingen die ze zoeken. Poltava brengt de speler terug naar het slagveld van de Slag om Poltava, waar het Russische rijk het Zweedse leger versloeg. Tot slot is er Platooners, waarin de Bloopers een hilarische chaos veroorzaken op de set van een oorlogsfilm. Speel deze geweldige games en maak wat extra winst!

Klik het icoon om te spelen!

Klik het icoon om te spelen!

Klik het icoon om te spelen!


Archieven en ander nieuws