Super voetbalpromotie: win een duo-voetbalpakket voor Rusland!

15.02.2018

In een van onze meest opmerkelijke promoties tot nu toe hebben we een heel speciale verrassing voor de voetbalfans onder onze spelers... We hebben een all-inclusive voetbalpakket voor twee met tickets voor alle wedstrijden van het Belgische nationale elftal in Rusland deze zomer! Beeld je in: het zou jij kunnen zijn die de Belgen schreeuwt naar de overwinning terwijl ze het opnemen tegen de andere topvoetballanden van de wereld in stadions over heel Rusland!

Inbegrepen in het pakket zijn de volgende onschatbare ervaringen:

  • Duotickets voor alle wedstrijden van het Belgische nationale elftal in de groepsfase van het toernooi in Rusland
  • Een toegewijde ontvangstdesk
  • Gratis drank en versnaperingen voor en na elke wedstrijd
  • €4.000 in cash om deze reis van je leven te plannen naar je eigen goeddunken (vliegtuig- en hotelreservaties, locaal transport, eten,…)

En dit pakket is dan nog maar de hoofdprijs. We geven ook duizenden euro’s in cash weg om te verdelen onder de gelukkigste deelnemers. Een totaal van 30 spelers (inclusief de eerste plaats) zullen een prijs krijgen, met een cashprijs van €1.000 voor de tweede plaats!

Deelname is makkelijk, met 3 manieren om een ticket in de verloting te winnen. Neem deel aan alle 3 de uitdagingen en krijg 3 kansen op de hoofdprijs! Het enige wat je moet doen voor een verlotingsticket is €1 inzetten op sportweddenschappen of op onze selectie van spellen per promotiedag, het leaderboard van de promotie halen door te sportwedden of door casinospellen te spelen, of de top 10 van de meest gewaagde sportweddenschappen halen.

Genoeg gehoord en klaar om er voor te gaan? Dat dachten we al! Ga snel door naar de promopagina, klik de deelnameknop, en je bent er klaar voor! Ben je een nieuwe speler bij goldenpalace.be? Dan krijg je €5 welkomstbonus om het gratis uit te proberen en een bonus bij eerste storting tot €500 dankzij bonuscode GP500.


Archieven en ander nieuws