Superwinst op Spirit Sisters: €27.990!

19.03.2020

Ons aanbod van dice games heeft een trouwe fanbase van spelers die al vanaf het begin bij ons zijn en nieuwe spelers die dadelijk hun weg wisten te vinden. Vandaag vieren we een van onze spelers, kornlover, die in een uiterst succesvolle speelsessie in totaal €27.990 wist te winnen. Dit gebeurde op vrijdag 13 maart, niet langer een ongeluksdag voor kornlover. Goed gespeeld!

Spirit Sisters

Spirit Sisters van de bekende dice game spelprovider Air Dice neemt de speler mee in een episch avontuur waarin twee heldinnen de mensheid helpen om een buitenaardse aanval af te weren. Met de gecombineerde krachten van vuur en ijs helpen de Spirit Sisters je om de buitenaardse vijanden van de mensheid te verslaan! Ga jij mee het gevecht aan? Kies je strategie en ga ervoor!

Strategische dicegame

Omdat Spirit Sisters een strategische dice game is, kan je een specifieke rol spelen in de oorlog tegen de buitenaardse wezens. Ben je meer een defensieve speler? Dan kan je je focussen op de symbolen die vaker verschijnen en dus meer kans bieden op een snelle kleine uitbetaling. Aanvallende spelers, anderzijds, kunnen agressiever gaan jagen op de meer winstgevende symbolen. Iedereen speelt dit op zijn eigen manier!

€27.990 winst voor kornlover!

De Spirit Sisters waren onze speler kornlover afgelopen vrijdag 13 maart duidelijk goed gezind. In een wilde sessie slaagde kornlover erin om een reusachtige winst te behalen, hij won keer op keer enkele duizenden euro’s. Toen het gevecht met de aliens was afgelopen, had kornlover maar liefst €27.990 extra op zijn spelersaccount staan. Wij denken dat onze speler vrijdag de 13e niet meer als een ongeluksdag zal beschouwen!

Klik het spelicoon om te spelen!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws