Take the Prize: editie Fall 2022 met €70.000 aan random drops!

29 september 2022

De zomer is misschien voorbij, maar de pret houdt nooit op bij goldenpalace.be! Als je goede herinneringen hebt aan onze Take the Prize promotie van een paar maanden geleden, dan is deze herfsteditie van Take the Prize terug met een prijzenpot die groter is dan ooit. Er is deze keer €70.000 in willekeurige drops, dus zorg ervoor dat je de in aanmerking komende Betsoft-games speelt van 29 september (begin van de dag) tot 9 oktober (einde van de dag).

Fruit Shifter Dice in een notendopTake the Prize: €70.000 te winnen

Onze populaire casinogamingpromotie Take the Prize is terug voor de herfsteditie! Het concept is eenvoudig als altijd: speel de in aanmerking komende games van provider Betsoft, en wie weet - misschien valt er een willekeurige druppel in je schoot? Er is deze keer €70.000 te winnen, dus het is altijd de moeite waard om je aandacht te richten op ons assortiment Betsoft-games. Ontdek hieronder meer!

Doe mee van 29 september tot 9 oktober

De herfsteditie van Take the Prize vindt plaats van 29 september (begin van de dag) tot 9 oktober (einde van de dag). Dat is genoeg tijd om een paar spins te starten op je favoriete Betsoft-game dat de Take the Prize-feature heeft. Er zijn honderden willekeurige drops die op elk moment tijdens de promotieperiode kunnen vallen, dus ga nu de jouwe halen! Meer info? Bekijk nu de promotiepagina!

IK NEEM DEEL ➤


cookies
adx