Tips en trucs voor dicespellen

30.05.2019

Strategische dicespellen kunnen een welkome afwisseling zijn van slot games, waarbij alles wordt beslist in één enkele spin. Maar hoe kun je ze in jouw voordeel spelen? Maak van dit soort spellen een vast onderdeel van je gamedieet, dankzij onze tips en trucs!

Vergelijk spellen

Strategische dicespellen zijn er in vele smaken: 3 vakken, 4 vakken, lage inzet, hoge inzet... Het is belangrijk om je gedachten bij het spel te houden dat je aan het spelen bent, want het spelverloop kan sterk schommelen. Sommige games, zoals Bank Robbers, zijn zelfs beschikbaar in zowel 3-slot als 4-vaksversies, probeer ze dus uit om een idee te krijgen van het verschil.

Plan je aanpak

Controleer de uitbetalingstabellen om te zien welke symboolcombinatie welke winst oplevert - niet alleen voordat je begint te spelen, maar ook wanneer je al meerdere dicekolommen hebt geplaatst. Misschien heb je je zinnen gezet op een bepaalde combinatie, terwijl er tegelijkertijd een meer lonende combinatie beschikbaar is. Er komt strategie bij kijken, wees dus een strateeg!

Ken je spel

Lees het helpbestand in het spel: daarin vind je waardevolle informatie over het spel! Het gaat niet alleen om hoe het spel werkt. Hoeveel mysteryspellen kan je winnen in het bonusspel? Zijn er jackpots, en zo ja, zijn ze vast of variabel? Hoe meer je weet over de werking van het spel, hoe beter je bent uitgerust om te winnen.

24k

Bank Robbers 3S

Infinity Dice

Natuurlijk speelt iedereen zoals hij of zij dat wil op goldenpalace.be! Als je een nieuwe speler bent, kan je deze games en onze honderden andere gratis uitproberen, dankzij de welkomstbonus van €5. Als je je al geregistreerd hebt maar je eerste storting nog niet hebt gedaan, kan je dankzij GP500 nog altijd profiteren van een stortingsbonus tot €500.


Archieven en ander nieuws