Toernooi Tour de France 2022

27 juni 2022

Wielrenners en fans kijken reikhalzend uit naar het belangrijkste wielerevenement van het jaar: hier komt de Tour de France! Om ervoor te zorgen dat jij dit evenement alle aandacht geeft die het verdient, organiseren wij een speciaal wedtoernooi. Jaag naar de winnende plaatsen in het klassement door punten te verdienen voor winnende bets en hark een deel van de prijzenpot ter waarde van €2.000 binnen!

Het toernooi: 2.000 euro te verdelen

Het sportieve aspect van de Tour de France van dit jaar kan niet worden genegeerd. Pogačar's derde, of een Vingegaard's eerste? Er staat geschiedenis te gebeuren, en u kunt profiteren via ons weddenschapstoernooi! Alle dagen van de Tour de France, van 1 juli tot en met 24 juli, kunt u weddenschappen plaatsen door in te zetten op elke etappe. Winnende weddenschappen leveren punten op, en deze punten worden gerangschikt in een leaderboard. Hoe hoger op het leaderboard, hoe groter jouw deel van de prijzenpot van €2,000 zal zijn. Race nu mee om als eerste over de meet te komen!

Ik NEEM DEEL ➤

De Tour: Nog een keer Pogačar?

Voor deze editie van 2022 is het privilege van de “grand départ” gegeven aan de Deense hoofdstad Kopenhagen. De 3 eerste etappes (van in totaal 21) vinden namelijk plaats over de winderige vlakten van Denemarken. Even later krijgt ook de Belgische stad Binche de eer om als zesde etappe van start te gaan. De meest spectaculaire etappes zijn natuurlijk de fysiek veeleisende bergetappes in de Alpen en de Pyreneeën! Dit jaar is ook de Planche des Belles Filles weer van de partij.

Wat de deelnemers betreft, zal het geen verrassing zijn dat alle ogen gericht zijn op Tadej Pogačar (UAE Team Emirates). De Sloveense titelverdediger is pas 23 en won de Tour al twee keer - beide keren met 3 truien (geel, berg, en jongeren). Kan hij het 3 op 3 maken? Met Jonas Vingegaard en Primož Roglič (beiden Team Jumbo-Visma) zal Pogačar heel wat concurrentie te overwinnen hebben! De beste kans op de Belgische overwinning is Wout van Aert als outsider. Wie weet wat er kan gebeuren?

IK ZET NU IN ➤


cookies
adx